Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏀 Ο Σταύρος Κασκίρης δεν χρεώθηκε με… τεχνική ποινή!

Όλες οι κατηγορίες: Διαιτησία🏀

📖 Περίπου 25“    

Τη δική του σφραγίδα άφησε στο Κυπριακό καλαθοσφαιρικό στερέωμα ο Σταύρος Κασκίρης, μέσα από την ειδικότητα της διαιτησίας.

Μάλιστα, για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ο Σταύρος Κασκίρης είναι ξάδελφος του Τόλη Κασκίρη, του άλλοτε διεθνή μας σέντερ!

Ο Σταύρος Κασκίρης μπορεί να μην ήταν ποτέ και η… πρώτη σφυρίχτρα ή και η πιο δυνατή! Προτίμησε την απλότητα, τη συνέπεια την σκληρή δουλειά και αυτός ήταν και ο μοναδικός τρόπος για να έφθανε στην επίτευξη του στόχου του, που άλλωστε είναι και ο στόχος του καθώς πρέπει διαιτητή!

Να περνούσε απαρατήρητος και αυτόν τον στόχο, ο Σταύρος Κασκίρης, οπόταν δεν χρειάστηκε να σφυρίσει… τεχνική ποινή για τον εαυτό του!

Αλλά ούτε και κανείς συνάδελφος του δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο για τον Σταύρο!

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♂️ ΑΠΟΠ – ΑΕΛ: Στην Πάφο, κλείνει η εκκρεμότητα της 17ης αγωνιστικής

Επόμενο Άρθρο

⚡ Ο Κεραυνός θα πάει στη Λεμεσό για να κερδίσει και όχι για να… προστατευθεί!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

➡ Σεμινάριο διαιτητών: Ενδιαφέροντα τα θέματα που αναπτύχθηκαν

Ανάγνωση: Περίπου 10“ Ολοκληρώθηκε χθες το σεμινάριο διαιτητών, που πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και «Ευάγγελος Φλωράκης» και κατά τη διάρκεια του, τέθηκαν ενδιαφέροντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία. Βάση των όσων […]

Τζιωρτζιάννα Στυλιανούδη: Το μήλο κάτω από τη μηλιά!

Νέο αίμα στο χώρο της διαιτησίας, γένους θηλυκού και προερχόμενο από τη Λεμεσό! Για τη νεαρή Τζιωρτζιάννα Στυλιανούδη ο λόγος, κόρη δυο ανθρώπων, άμεσα σχετιζόμενων με το διαιτητικό καλαθοσφαιρικό χώρο, μιας και ο πατέρας της, […]