Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏀 15η αγωνιστική: Τι έγινε στα παιχνίδια του 1ου γύρου…

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

📖 Περίπου 40“

Στην 15η της στροφή μπαίνει η 1η φάση για το Πρωτάθλημα της Basket League και το παιχνίδι που ξεχωρίζει, είναι αυτό που θα γίνει στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ.

Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, θα περιμένουν τις δυο Γαλαζοκίτρινες ομάδες, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, τις οποίες θα περιμένουν οι δυο… Κιτρινόμαυρες, ΕΘΑ και ΠΑΕΕΚ αντιστοίχως.

Ο Κεραυνός έχει το προβάδισμα εκτιμήσεων, καθώς θα φιλοξενήσει την Ένωση, ενώ ενδιαφέρουσα πλοκή αναμένεται να παρουσιάσει το Κυανόλευκο ντέρμπι, ανάμεσα σε Απόλλωνα και Αχιλλέα.

Στα αντίστοιχα παιχνίδια του 1ου γύρου λοιπόν, αρχίζοντας από το ντέρμπι, η ΑΕΚ κέρδισε την Ανόρθωση, σε ένα παιχνίδι όπου αρχικά προηγήθηκε με +23, αλλά στη συνέχεια η Ανόρθωση, μείωσε ως και το -7, αλλά τελικά οι Πρασινοκίτρινοι έφθασαν στη νίκη.

ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, είχαν κερδίσει εντός έδρας τις ΠΑΕΕΚ, ΕΘΑ αντίστοιχα, ενώ το γεγονός που είχε ξεχωρίσει, ήταν η απονομή τιμής στην ομάδα της Κερύνειας από τη «βασίλισσα».

Ο Κεραυνός είχε περάσει… διά βοής από το Παραλίμνι, τη στιγμή που ο Αχιλλέας σημείωνε την πρώτη φετινή νίκη του, όταν είχε υποδεχθεί τον Απόλλωνα.

Τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ 77-66

ΕΝΠ – Κεραυνός 43-97

ΑΕΚ – Ανόρθωση 76-58

ΑΕΛ – ΠΑΕΕΚ 92-71

Αχιλλέας – Απόλλων 84-68

Προηγούμενο Άρθρο

🛋 Τι αποτελέσματα θα ήθελαν στον ΑΠΟΠ

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Στα… πορτοκαλί και πάλι η κορυφή στο Γυναικείο!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🎙 Γιατί πίσω από τα ψεσινά λόγια του Αντώνη Κωνσταντινίδη, «κρύβεται» η λέξη… φούρνος;

📖 Περίπου 35“ Για το πόσο φιλοσοφημένο άτομο (σε επίπεδο που σπανίζει, ειδικά στον καλαθοσφαιρικό μας χώρο), είναι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολλοί… Στις ψεσινές δηλώσεις του λοιπόν, μετά τη σημαντική […]

🏀 Τα παιδιά, ξαναβλέπουν τους φίλους τους…

📖 Περίπου 35“ Τη στιγμή που όλο και ζυγώνει η στιγμή έναρξης των Αναπτυξιακών διοργανώσεων και τα ίδια τα παιδιά, μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους, βρίσκονται σε κατάσταση… αδημονίας, υπάρχει και ένα […]

✍ 💯 λέξεις για τον Κεραυνό (Final-4)

Μέσος όρος ανάγνωσης κειμένου: 20 περίπου δευτερόλεπτα  Θέλει και… παπά να το πει, για το ποιος είναι ο ερυθροκίτρινος στόχος στο Final-4 του Κυπέλλου; Δεδομένα όμως ο… πάτερ είναι… άνευ και για το πόσο δύσκολος […]