Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹ Ήταν σαρωτικά τα φαβορί, 4ο ροζ φύλλο για Απόλλωνα!

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

📖 Περίπου 35“

Γιορτινές μέρες που ζυγώνουν, αλλά τα φαβορί στις τρεις από τις τέσσερεις αποψινές αναμετρήσεις για το φινάλε του πρώτου γύρου της Basket League, δεν είχαν διάθεση ούτε για… δώρα, αλλά κυρίως ούτε για… αστεία!

Ειδικά η ΑΕΚ, που σημείωσε 112 πόντους πάνω στην Ένωση, φθάνοντας και σε ομαδικό ρεκόρ σκοραρίσματος, για τη μέχρι τώρα χρονιά!

Παραμένει βέβαια στην κορυφή (μαζί με τον ΑΠΟΕΛ) η ΑΕΚ, στον πάτο έμεινε η Ένωση…

Αλλά και ο Κεραυνός, έχοντας να αντιμετωπίσει στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», την ΕΘΑ, που… παραδοσιακά, του προκαλεί προβλήματα, απόψε δεν της επέτρεψε ούτε καν να… σκεφτεί κάτι τέτοιο!

Όσο για την Ανόρθωση; Όντας… «σκασμένη» από τον τρόπο που έχασε το ντέρμπι με τον Κεραυνό, ξέσπασε πάνω στον ΑΠΟΠ, ειδικά με την εμφάνιση της, στις τρεις πρώτες περιόδους!

Τέλος, πολύτιμη νίκη για τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, πάνω στην ΠΑΕΕΚ, νίκη που ήταν η 4η φετινή για τους Γαλάζιους και έτσι, ανέβηκαν στον πίνακα, την ίδια στιγμή που η ομάδα της Κερύνειας, έμεινε στις δυο νίκες (αν και ήταν διεκδικητική και απόψε).

Στατιστικά

ΑΕΚ – ΕΝΠ 112-71

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2327926/bs.html

Ανόρθωση – ΑΠΟΠ 94-67

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2327928/bs.html

Απόλλων – ΠΑΕΕΚ 89-82

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2327903/bs.html

ΕΘΑ – Κεραυνός 56-80

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2327931/bs.html

Προηγούμενο Άρθρο

✍ To «αντίο» του Συνδέσμου προπονητών προς το Μιχάλη Νικολαΐδη…

Επόμενο Άρθρο

⛹ Κορυφαίος Κύπριος της 11ης αγωνιστικής, ο Παναγιώτης Μάρκου!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏆Ζήνωνας Vs AEK: Μέρα εορτής της καλαθοσφαιρικής Λάρνακας!

Μέσος όρος ανάγνωσης κειμένου: 40 περίπου δευτερόλεπτα  Ζήνωνας ή ΑΕΚ; Δυο ομάδες της Λάρνακας, με δυο συνθέσεις συντοπιτών και κυρίως, φίλων μεταξύ τους, μονομαχούν σήμερα σε… πεδίο της πόλης τους για την κατάκτηση του Τροπαίου, […]

⛹ Του Γιανναρά τα… βότσαλα, τα… 110 και βάλε και τα λοιπά!

📖 Περίπου 30“ ➡Δηλαδή αυτά που ακολουθούν στις παρακάτω γραμμές και που αφορούν τις τρεις αποψινές αναμετρήσεις, με τις οποίες άνοιξε η αυλαία για την 22η και τελευταία αγωνιστική στην 1η φάση της Basket League. […]

😮Η εντυπωσιακή σύμπτωση με τους Στυλιανίδη, Αναστασιάδη, Πηλαβά!

📖 Περίπου 15“ ➡Αναδείχθηκαν και οι τρεις στην ΕΝΑΔ! Η δε επόμενη ομάδα, στην οποία είχαν συνεχίσει την καριέρα τους, ήταν ο Κεραυνός. Ωστόσο, αγωνιζόμενοι στους Ερυθροκίτρινους και για αρκετά χρόνια είχαν στεριώσει εκεί, αλλά […]