Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏀 Η “πορτοκαλί” σκυτάλη διά χειρός υπογραφής «Πετράν»!

Όλες οι κατηγορίες: Πρόσωπα😃

📖 Περίπου 40“

Κάποτε σε ένα αυτοκινητιστικό ταξίδι, όταν ερχόμουν μαζί με τον Πέτρο, όταν μπήκαμε στη Λευκωσία γύρισε και μου είπε…

-«Η μεγαλύτερη σου επιτυχία, είναι ότι έμεινες αυθεντικός, επειδή γεννήθηκες έτσι»!

Ω τι μεγάλη τιμή! Πραγματικά!

Για μένα λοιπόν, τέτοια λόγια, όταν ακούγονται από έναν τόσο αυθεντικό άνθρωπο, είναι τιμή, γιατί ο Πέτρος, δεν μου τα είπε, επειδή… ήθελε κάτι (σαν πολλούς άλλους επιτήδειους, βαλτούς και υποκριτές που έχω γνωρίσει), αλλά γιατί τα εννοούσε τα ένιωθε!

Αλλά επειδή κάποτε, σε μια συνάντηση με το Λουκή Τερεζόπουλο, ο πρώτος καλαθοσφαιρικός συντάκτης του τόπου μας, εκ Κερύνειας ορμώμενος, είπε στον Κερυνειώτη Πέτρο, ότι του παρέδωσε τη σκυτάλη της καλαθοσφαιρικής σύνταξης και ο Πέτρος, την παραδίδει σε εμένα!

Πέτρος εκ Κερύνειας και εγώ το ίδιο (έστω και στην επαρχία, από την άλλη πλευρά του Πενταδάκτυλου μας, τον Κοντεμένο και μεγαλωμένος στην Κακοπετριά) και πλέον αυτή η σκυτάλη φέρει και την αυθεντικότητα της, δια χειρός Πέτρου Χ` Χριστοδούλου!

Διά υπογραφής όπως φαίνεται και πιο πάνω!

Επειδή λοιπόν η σκυτάλη αυτή, έχει «σφραγισθεί», με τα τόσο τιμητικά γραφόμενα, υπογραφόμενα από τον «Πετράν», δημόσια ανακοινώνω και εγώ ότι ο τέταρτος παραλήπτης, έχει βρεθεί και θα είναι ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους!  

Μια σκυτάλη, που για χρόνια την κρατούσε η Κερύνεια και που τώρα που οδεύει προς Άγιο Δομέτιο και πραγματικά, η επιλογή ούτε δύσκολη ήταν και οι Λουκής, Πέτρος, δεδομένα συμφωνούν!

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Η Μόνα εδώ τέλεσε τα αυθεντικά πρώτα της βήματα!

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Μόνικα Γαβριλόσκα: Μια ξεχωριστή σφραγίδα για τη Γυναικεία καλαθόσφαιρα!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️ Προφανώς και η ιδιοφυία, είναι κληρονομικό δεδομένο!

Ανάγνωση: Περίπου 30“ Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που η Ανδρική μας Εθνική Κ16, κατέκτησε την 1η θέση και συνάμα την άνοδο στη 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ήταν βέβαια, εκείνο το καθοριστικό […]

🏀 Δεν θα χρειάζονταν πολλά άλλα «διαμάντια» σαν τον Κωνσταντίνο στην καλαθόσφαιρα μας…

Ανάγνωση: Περίπου 50“ Τη δική του ιστορία έγραψε και συνεχίζει να γράφει ο Κωνσταντίνος Νεστορίδης, όχι μόνο στην ομάδα του, τον Απόλλωνα, αλλά και στην καλαθόσφαιρα μας γενικά. Γιατί ο Κωνσταντίνος, μπορεί να είναι πιστός […]

⛹️‍♂️ Ο Φίλιππος είναι σημαντικός για όλους μας

📖 Περίπου 45“ Αρχίζοντας επί προσωπικού, παρακολουθώντας την εξέλιξη του Φίλιππου Τίγκα, από τότε που αρκετοί ήταν εκείνοι που (δικαίως) «παραμιλούσαν» για το ταλέντο του, είχα θεωρήσει ότι η καλύτερη προσέγγιση για τα όσα γράφονταν […]