Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♂️Αχιλλέας – Ανόρθωση 63-80: Κυανόλευκος… αντίποδας! / link στατιστικό🔗

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

📖 Περίπου 55“

Για να μην τυχόν διερωτηθεί κανείς, για την επιλογή του τίτλου, που αφορά το κείμενο που ακολουθεί, ο ορισμός του έχει να κάνει με το ότι, οι δυο αντίπαλοι (Αχιλλέας & Ανόρθωση) στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία για την 3η αγωνιστική στην 1η φάση της Basket League, φοράνε Κυανόλευκα και η έκβαση της μεταξύ τους αναμέτρησης, έφερε την ομάδα της Αμμοχώστου στο απόλυτο (3/3), τη στιγμή που αυτή του Καϊμακλίου, θα αναζητήσει την πρώτη της φετινή επιτυχία στη συνέχεια (0/3).

Πρόκειται δηλαδή για… βαθμολογικό αντίποδα.

Από εκεί και πέρα, για την Ανόρθωση, η αποψινή νίκη, ξεκίνησε να «κτίζεται» από τη 2η περίοδο, όταν μετά το βραχείας κεφαλής +5 στο 10`, άρχισε σταδιακά να αυξάνει το προβάδισμα της, το οποίο μετά το 15`, ξεπέρασε το +10, με βασικό στοιχείο την εκτελεστική ευστοχία που παρουσίασε κατά το δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, παρότι ο μαχητικός Αχιλλέας μείωσε σε 43-34 στο 20`.

Στις αρχές της 3ης περιόδου, ο Αχιλλέας μπορεί να έριξε τη διαφορά στο -6 (45-39), αλλά στη συνέχεια ήταν η δυνατή άμυνα της μετέπειτα νικήτριας που είχε τον πρώτο λόγο και έτσι η διαφορά ανέβηκε και πάλι σε διψήφιο επίπεδο.

Λίγο μετά το 27` και όταν η διαφορά ανέβηκε στο +18 (60-42), κάπου εδώ, ήταν που είχε κριθεί το παιχνίδι, αν και απέμενε αρκετός χρόνος.

Το 62-46, έδινε ήδη έναν «αέρα» στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία λίγο μετά το 35`, «άνοιξε τη ψαλίδα» πάνω από το +20 (70-49), για να έφθανε με ευκολία στο τελικό 80-63.

link στατιστικό 🔗

Δείτε τα στατιστικά της αποψινής αναμέτρησης στον παρακάτω σύνδεσμο (ιστοσελίδα ΚΟΚ):

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2327880/index.html

Προηγούμενο Άρθρο

🇨🇭 “Ελβετός” ο Κρις!

Επόμενο Άρθρο

⛹ 3η αγωνιστική / Δόση 2: Σε «Σολομωνίδης» και «Παλατάκι»…

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹ Τα 4/4 κερδισμένα… σπριντ έκαναν εύκολο το έργο της «κυρίας», ενώ ο Αχιλλέας… έριξε το κάστρο του ΑΠΟΠ!

📖 Περίπου 70“ Τρία στα τρία για τους φιλοξενούμενους στα μέχρι τώρα παιχνίδια για την 8η αγωνιστική της Basket League! Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που εξάγεται μετά και την ολοκλήρωση των δυο σημερινών αναμετρήσεων, […]

⛹️‍♀️ Ανόρθωση – Άτλαντας (Γυναίκες Κ16): Τα πάντα όλα για το πρώτο βήμα προς το Τρόπαιο!

📖 Περίπου 50“ ➡️Ανόρθωση και Άτλαντας, για δεύτερη φορά στην καλαθοσφαιρική Αναπτυξιακή τους ιστορία, θα είναι αντίπαλοι σε έναν τελικό! Η πρώτη φορά, συνέβη πριν από δυο αγωνιστικές περιόδους, όταν σε ηλικιακό επίπεδο Κ14 και […]

🏀Κεραυνός – Ανόρθωση 78-72: Ξεκάθαρο προβάδισμα με εμπειρία και ανατροπή!

📖 Περίπου 2` ➡️Στον Κεραυνό ήξεραν ότι η Ανόρθωση θα κατερχόταν στην έδρα τους με το «μαχαίρι στα δόντια» και αποφασισμένη να ξανακάνει δικό της το αρχικό πλεονέκτημα της έδρας, στη μονομαχία των θέσεων 2 […]