Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

Το… απίστευτο του ΑΠΟΕΛ και το (αρνητικό) ρεκόρ του Αχιλλέα

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

Τρίτη φετινή ήττα για τον ΑΠΟΕΛ, μετά το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι μετράνε όλες τους τις φετινές ήττες, στον Λευκόθεο!

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα που είχε κερδίσει φέτος τους γαλαζοκίτρινους, ήταν η Ανόρθωση, που μετά από παράταση, είχε υποχρεώσει σε ήττα την ομάδα της Λευκωσίας με 90-89.

Στο… ίδιο έργο θεατές, ήταν οι γαλαζοκίτρινοι, που είδαν και τον Κεραυνό, να τους κερδίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως η «κυρία»!

Δηλαδή, πάλι στην παράταση και πάλι με την ελάχιστη τιμή διαφοράς, του ενός πόντου (95-94).

Η δε ΑΕΚ, κέρδισε στην… κανονική διάρκεια με 4 πόντους διαφορά, αλλά με ανατροπή, την οποία πραγματοποίησαν οι πρασινοκίτρινοι.

Όσο για τον Αχιλλέα, κατά την εντός έδρας αναμέτρηση του με την Ένωση, στην οποία οι «βυσσινί», επικράτησαν με 81-61, η ομάδα του Καϊμακλίου, έκανε ένα αρνητικό ρεκόρ, μιας και σκόραρε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, μετά από 5`45“ αγώνα!

Καμιά άλλη ομάδα στο μέχρι τώρα Πρωτάθλημα, δεν άργησε τόσο, για να… βρει δίκτυ!

Προηγούμενο Άρθρο

Το βράδυ που η ΑΕΛ… κατέστρεψε τους Γάλλους της Βιλερμπάν (και το… φάντασμα της όπερας)! (pic)

Επόμενο Άρθρο

Καρέ… καλαθόσφαιρας στον Άγιο Δομέτιο!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ Ντέρμπι στο «Κ. Παπαέλληνας»… τρανταχτό φαβορί στο «Κίτιον»

📖 Περίπου 55“ ➡️Με τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Κεραυνό με ΑΠΟΕΛ (θέσεις 3 & 4) και ΑΕΚ με Απόλλωνα (θέσεις 1 & 6), ολοκληρώνεται σήμερα η πρεμιέρα για τις πέντε αγωνιστικές στη 2η φάση του […]

🏀 Σε τρία μέτωπα η 2η δόση!

📖 Περίπου 35“     Κοινή ώρα έναρξης: 18:00 Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική για την 1η φάση της Basket League με τις δυο εξ` αυτών, να διεξάγονται στη Λευκωσία και η άλλη, […]

🏀Φιλικά προετοιμασίας: Νίκες για ΑΕΚ, Ανόρθωση, Κεραυνό

📖 Περίπου 20“ ➡Με νίκες για την ΑΕΚ, την Ανόρθωση και τον Κεραυνό, ολοκληρώθηκαν οι τρεις χθεσινοβραδινές αναμετρήσεις προετοιμασίας, απέναντι σε ΑΠΟΕΛ, ΕΝΠ και Απόλλωνα αντίστοιχα. Στο Κίτιο, η ΑΕΚ κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ (που αγωνίστηκε […]