Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

4️⃣ Το καρέ της νέας ιστορίας που γράφει η Ανόρθωση και το… καρέ εκπροσώπησης!

Όλες οι κατηγορίες: Αρθρογραφία / Απόηχοι✒️

Ανάγνωση: Περίπου 45“  

Νέες σελίδες ιστορίας γράφει η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, από τότε που επανήλθε στην καλαθοσφαιρική ζωή του τόπου μας, καθώς είναι γνωστό ότι έχει κατακτήσει τα πρώτα της Τρόπαια, σε επίσημες διοργανώσεις, συν βέβαια και την πρώτη της παρουσία σε τελικό Κυπέλλου 1ης κατηγορίας (με ΑΕΚ, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο).

Ωστόσο για την ομάδα της Αμμοχώστου, αναμένονται τρεις ακόμα ημερομηνίες, που θα γραφτούν στο δικό της «καλαθοσφαιρικό λεύκωμα»!

Στις 19 τρέχοντος, θα αγωνισθεί για πρώτη φορά σε αγώνα Σούπερ-καπ (με ΑΕΚ στο Κίτιον, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:30).

Στις 21 τρέχοντος, θα μετάσχει για πρώτη φορά, σε διεθνές Τουρνουά, το οποίο διοργανώνει η Κορμέντ στην Ουγγαρία, όπου η Ανόρθωση θα δώσει και τα πρώτα της παιχνίδια, εκτός Κύπρου.

Στις 03/10 και 04/10, θα δώσει και τα πρώτα παιχνίδια της σε επίσημη διεθνή διοργάνωση (FIBA Europe cup) και η σύμπτωση, ότι ο πρώτος αντίπαλος της, θα είναι και πάλι η Κορμέντ, πάλι στην Ουγγαρία!

Το… καρέ εκπροσώπησης

Με την παράθεση και του τέταρτου νέου ιστορικού στοιχείου, η Ανόρθωση συμπληρώνει και… ρεκόρ εκπροσώπησης σε επίσημες διοργανώσεις και είναι το ακόλουθο:

Θα μετάσχει, στις διοργανώσεις του Σούπερ-καπ, του Πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου 1ης κατηγορίας, όπως βέβαια και σε αυτήν, του FIBA Europe cup.

Κάτι που επίσης συμβαίνει για πρώτη φορά για την Ανόρθωση, ενώ όσον αφορά της Κυπριακές ομάδες, μόνο η ΑΕΚ, θα είναι η άλλη ομάδα που θα πραγματοποιήσει καρέ εκπροσώπησης.

Προηγούμενο Άρθρο

⛹ Βλαδίμηρος Λούκιτς: Ήλθε στην Κύπρο, ρίζωσε, έγραψε ιστορία, άφησε κληρονομιά!

Επόμενο Άρθρο

🇮🇹 Gianluca Aureliano, Gianmarco Pozzecco! Αν βρίσκονταν στο… ίδιο άθλημα!😳

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♀️ Ανόρθωση – Άτλαντας (Γυναίκες Κ16): Τα πάντα όλα για το πρώτο βήμα προς το Τρόπαιο!

📖 Περίπου 50“ ➡️Ανόρθωση και Άτλαντας, για δεύτερη φορά στην καλαθοσφαιρική Αναπτυξιακή τους ιστορία, θα είναι αντίπαλοι σε έναν τελικό! Η πρώτη φορά, συνέβη πριν από δυο αγωνιστικές περιόδους, όταν σε ηλικιακό επίπεδο Κ14 και […]

⛹️‍♀️ Ιωνικός Ν. Φ. – Ελευθερία Μοσχάτου 33-76: Η Μαρίσα… «νίκησε» τη Μαρία!

📖 Περίπου 25“ Έντονο Κυπριακό ενδιαφέρον, είχε το σημερινό νοκ-άουτ παιχνίδι για τους «16» του Γυναικείου Ελληνικού Κυπέλλου, μιας και δυο δικές μας καλαθοσφαιρίστριες και τέως συμπαίκτριες στην Ανόρθωση (κατά τη χρονιά που η ομάδα […]

🏀 Η ΑΕΚ διεύρυνε το ρεκόρ, η Ανόρθωση… «έρχεται»!

Μέσος όρος ανάγνωσης κειμένου: 40 περίπου δευτερόλεπτα  Πριν από το τζάμπολ του αποψινού αγώνα που έγινε στο «Κίτιον», ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ανόρθωση, υπήρχαν κάποια δεδομένα που καθιστούσαν ως φαβορί την ομάδα της Λάρνακας ως […]