Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍ Τα Γαλαζοκίτρινα εκ Λεμεσού συγχαρητήρια για την Ανδρική Εθνική Κ18

Ανάγνωση: Περίπου 45“  

Τα δικά της συγχαρητήρια απεύθυνε η ΑΕΛ, προς την Ανδρική Εθνική Κ18, μετά τη χθεσινοβραδινή της επιτυχία, την άνοδο στη 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο ανακοινωθέν, επισημαίνεται και η παρουσία των Στέφανου Τίγκα (που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο), όπως και των αποκτημάτων της Γαλαζοκίτρινης ομάδας, Γιώργου Αρμακόλα και Μιχαήλ Χριστοφίδη, καθώς και οι τρεις νεαροί καλαθοσφαιριστές, ήταν μέλη της Εθνικής μας ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Μέσω αυτoύ του βήματος θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους παίχτες, στον προπονητή και στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Κύπρου Ανδρών Κ-18 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας Κ-18 αλλά και για  την άνοδο της στην Β’ Κατηγορία.

Σε αυτό το σημείο  πρέπει να συγχαρούμε τον Στέφανο Τίγκα, ο οποίος διετέλεσε καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας την περσινή χρονιά για την ανακήρυξη του ως ΜVP της διοργάνωσης.

Επίσης πολύ τιμητική διάκριση ήταν και η επιλογή του καλαθοσφαιριστή μας Γιώργου Αρμακόλα στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης (All Stars 5) o οποίος στον χθεσινό τελικό σημείωσε 21 πόντους, 3 ασσίστ και 6 ριμπάουντ.

Να σημειωθεί πως πολύ καλή παρουσία είχε και το νέο απόκτημα της ομάδας μας Μιχαήλ Χριστοφίδης σημειώνοντας 9.4 πόντους ανά αγώνα κατατάσσοντας τον ως τον τρίτο κατά σειρά σκόρερ της ομάδας με τους Στέφανο Τίγκα και Γιώργο Αρμακόλα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PAYABL EKA ΑΕΛ».

Προηγούμενο Άρθρο

✍ Tristan Ipke για ΠΑΕΕΚ (Ανακοίνωση απόκτησης του και συγχαρητήρια για την Κ18)!

Επόμενο Άρθρο

✍ Τα συγχαρητήρια από την Ανόρθωση για την Ανδρική Εθνική Κ18

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ ΑΕΛ – ΑΠΟΠ 82-53: Μια… πεντάδα συνεχών ροζ φύλλων και συνεχίζει ακάθεκτη!

📖 Περίπου 35“ Μπορεί στο ξεκίνημα, να είχε δεχθεί δυο στη σειρά ήττες (αν και εκείνη από την ΑΕΚ, ακόμα… μνημονεύεται), αλλά ως απόψε, συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές επιτυχίες! Για την ΑΕΛ ο λόγος και την […]

✍ Lee Skinner και διά ανακοινωθέντος για Ανόρθωση

Ανάγνωση: Περίπου 35’’ Νωρίτερα σήμερα, η Ανόρθωση ανάρτησε φιλμάκι, στο οποίο εμφανίζεται να μιλάει προς το κοινό της προσφυγικής ομάδας, Lee Skinner. Πριν από λίγο, η ομάδα της Αμμοχώστου, προέβη και στο σχετικό ανακοινωθέν, το […]

🏀 ΑΕΛ – ΚΚ Lovcen 78-61: Ήταν ιερό το Γαλαζοκίτρινο χρέος και αυτό το κίνητρο, ήταν σημαντικότερο!

📖 Περίπου 55“ Αφιερωμένη στον Μιχάλη Νικολαϊδη… Δεν είναι καν ανάγκη να το… τονίσει κανείς από πλευράς ΑΕΛ, για το που είναι αφιερωμένη η αποψινή νίκη της ΑΕΛ, στο τέταρτο της παιχνίδι για τη Βαλκανική […]