Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🇦🇿Αζερμπαϊτζάν Vs Κύπρος🇨🇾: Οι νεαροί μας και θέλουν και μπορούν!

Ανάγνωση: Περίπου 35“  

Το ένα (και βεβαίως, πολύ σημαντικό), οι νεαροί μας θέλουν να τα καταφέρουν, για να αποκτήσουν και ένα παράσημο για την καριέρα που τους περιμένει, ενόψει του τελικού για την 3η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Κ16!

Το άλλο, έχει να κάνει με το καθαυτό αύριο της καλαθόσφαιρας μας, δηλαδή την επάνοδο στη 2η κατηγορία, για πρώτη φορά μετά το 2016, κάτι που θα αποτελέσει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Οι νεαροί μας λοιπόν, κατέγραψαν μιαν θαυμαστή πορεία και έφθασαν ως τον τελικό, του οποίου το τζάμπολ, θα δοθεί απόψε στις 21:00 στην Πρίστινα, εκεί όπου απόψε, πάλλεται η καρδιά της καλαθόσφαιρας μας, υποστηρίζοντας έστω και νοερά τις προσπάθειες των παιδιών μας!

Θυμίζοντας ότι στη φάση των ομίλων, οι νεαροί μας είχαν ξανασυναντηθεί με το Αζερμπαϊτζάν, τότε είχαν κερδίσει με 65-51, αλλά τώρα και τελικός είναι και όπως όλα τα παιχνίδια, αρχίζουν από το 0-0…

*Βάση του ορισμού από πλευράς διεθνούς Ομοσπονδίας, η Κύπρος αναφέρεται ως φιλοξενούμενη (γι` αυτό και στον τίτλο του κειμένου, η σειρά των ομάδων, αναφέρεται έτσι).

Οι νεαροί μας και θέλουν και μπορούν!

Προηγούμενο Άρθρο

😥 Δυστυχώς είναι αλήθεια: Έφυγε από κοντά μας η ανεπανάληπτη Sinéad O’Connor! (Video)

Επόμενο Άρθρο

🏀 Στον Όλυμπο, υπάρχει αυτούσια καλαθοσφαιρική δυναμική!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

Επιστολή του Συνδέσμου Προπονητών σχετικά με το ζήτημα δηλώσεων των Εθνικών ομάδων

Επιστολή έστειλε απόψε, ο Σύνδεσμος Προπονητών, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε, αναφορικά με τη συγκρότηση των Αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων για τις διεθνείς διοργανώσεις. Παραθέτουμε πιο κάτω, αυτούσια την επιστολή:

🇦🇱🇨🇾Αλβανία – Κύπρος 73-61: Η κούραση δεν ήταν μόνο ψυχολογική…⛹️‍♀️

📖 Περίπου 50“ ➡Εκτός των τριών πρώτων θέσεων έμεινε τελικά η Γυναικεία Εθνική μας ομάδα, καθώς μετά την ολοκλήρωση της αποψινής αναμέτρησης απέναντι στην Αλβανία και με την ταυτόχρονη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της για τους […]

🇨🇾🇷🇴Κύπρος – Ρουμανία 43-26: Ιστορία έγραψαν τα Εθνικά μας Τροχοκαθίσματα!

📖 Περίπου 45“ / 🔗Σύνδεσμος κάτω από το κείμενο… ➡Την πρώτη της νίκη, στο πλαίσιο του διεθνούς Τουρνουά, Βasketball Inclusive Games, που διεξάγεται στη Βουλγαρία, σημείωσε η Εθνική Τροχοκαθίσματος! Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση για τις θέσεις […]