Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏀 Μήπως «ανακαλύφθηκε» ο νέος… Τίγκας;

Όλες οι κατηγορίες: Αφανείς ήρωες🎖️

Ανάγνωση: Περίπου 60“

Οι ομοιότητες είναι σημαντικές!

Κύπριος ο πατέρας, από τη Σερβία η μητέρα και μια… επιχείρηση τριών γενεών «στήθηκε» για να απομνημονεύσει ή και να πιστοποιήσει (σε κάποιον τυχόν… επίσημο ζητητή) τις ικανότητες ενός νεαρού παιδιού, που εντελώς τυχαία, τον «ανακάλυψε», ένας εκ των αφανών ηρώων του αθλήματος, ο κ. Άγης Χαραλάμπους.

Το ποιος είναι ο Άγης Χαραλάμπους, δεν έχει και πολλή σημασία…

Όπως σημασία δεν έχει και το ποιος είναι ο… «υπό εκκόλαψη» νέος Τίγκας και το λόγο που δεν έχει σημασία, για τα περί επιπλέον στοιχείων, το «BS», τον παραθέτει ευθύς αμέσως:

Το παράδειγμα του νεαρού αυτού παιδιού και της συμπαράστασης που λαμβάνει από την οικογένεια του, καλό είναι να βρει μιμητές και όχι θαυμαστές!

Η ανάρτηση του κ. Χαραλάμπους:

«Χτες απόγευμα αργά, να πέσει πρώτα η ζέστη, σε πάρκο της Λευκωσίας πάμε για μπασκετάκι χαλαρά μετά από απαίτηση της κόρης μου.

Παίξαμε μονό με μια παρέα που ήδη ήταν εκεί. Απέναντί μου ένας παιχταράς 13 ετών. Στην κυριολεξία δεν έχασε τρίποντο. Στο τέλος πιάσαμε κουβέντα.

Είμαι Σερβοκύπριος μου λέει, η μητέρα μου είναι από τη Σερβία και ο πατέρας μου Κύπριος.

Ξαναπάμε σήμερα με την Αριστέα στο πάρκο. Σχεδόν άδειο σήμερα, μόνο ο παιχταράς να ρίχνει συνέχεια σουτάκια από κάθε πλευρά του γηπέδου και η μητέρα του κάτω από το καλάθι να μαζεύει τη μπάλα και να του πασάρει για να μη χάνει το ρυθμό του.

Έξω από το γήπεδο ο παππούς του από τη Σερβία με το κινητό να τον πιάνει βίντεο και κάθε διάλειμμα που έκανε ο παιχταράς να βλέπει στο κινητό που έκανε λάθος.

Λέω στην κόρη μου….  τον βλέπεις; δεν είναι μόνο τα γονίδια που τον έχουν κάνει παιχταρά αλλά και η επιμονή του στην προπόνηση.

Μάθαμε και σε ποια ομάδα της Λευκωσίας Κ14 ετών παίζει και θα τον παρακολουθούμε με τη νέα σεζόν!!!

Προηγούμενο Άρθρο

✍ ΕΝΠ: Ανακοίνωσε Θεόδωρο Παναγιώτου!

Επόμενο Άρθρο

🏀 Έρευνα «BS»: Ιδού πόσο διήρκησε το κάθε ένα από τα Πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🙄 Να προβάλλονται τα παιδιά ή οι «διάσημοι»;

Ανάγνωση: Περίπου 30“ Αν το δει κανείς αυθεντικά δημοσιογραφικά (κάτι που μόνο αυθεντικοί δημοσιογράφοι, είναι σε θέση να αντιληφθούν), εννοείται ότι τόσο τα παιδιά, όσο και οι «διάσημοι», έχουν το δικό τους μερίδιο στην προβολή […]

😉 Ένα διαρκείας, δώρο και… γρήγορα για την κυρία Φωτεινή!

Ανάγνωση: Περίπου 20“ Την παράσταση έκλεψε η κυρία Φωτεινή Ευαγγέλου, κατά την έναρξη της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανόρθωσης! Ανάβοντας και πυρσό, μετέχοντας και στα συνθήματα της κερκίδας, για μιαν ακόμη φορά, η κυρία […]

🥺Τα 71 δευτερόλεπτα που μπορεί να αλλάξουν για κάποιους τη ζωή τους!

📖 Περίπου 10“ / 📹Θέαση: 1`11“ ➡Όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή και το μαγνητοσκόπιο διαρκείας 71 δευτερολέπτων, μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιων που θα το παρακολουθήσουν κάτω από το παρών […]