Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

Tρεις ανακοινώσεις από την Ανόρθωση

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

Τρεις ανακοινώσεις εξέδωσε χθες το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, που είχαν ως περιεχόμενα τους, τρία διαφορετικά θέματα.

Το πρώτο, είχε να κάνει με την πρώτη δήλωση του κ. Παναγιώτη Χρυσάνθου, που διαδέχθηκε τον Αντώνη Μικελλίδη στον προεδρικό θώκο της «κυρίας», το δεύτερο, είχε να κάνει με τη Γυναικεία ομάδα Κ16, που κέρδισε τον Αχιλλέα, στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ και το τρίτο, με τη διάθεση των προσκλήσεων για τον πρώτο (εκτός έδρας) αγώνα της Ανδρικής ομάδας με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Οι ανακοινώσεις:

Δήλωση Παναγιώτη Χρυσάνθου

«Πρώτα απ’ όλα λυπάμαι για το γεγονός ότι κάποια γεγονότα ανάγκασαν τον πολύ καλό μου φίλο Αντώνη Μικελλίδη να παραιτηθεί.

Η Ανόρθωση όμως είναι ένας μεγάλος οργανισμός και σίγουρα δεν θα έμενε ακέφαλη. Τα εύσημα φυσικά πρέπει να πάνε στον κ. Μικελλίδη ο οποίος εξ αρχής δεν έστησε ένα one-man-show όσο αφορά την διοίκηση, αλλά μια δυνατή ομάδα με βαριά χαρτιά η οποία εγγυείται την συνέχιση του τμήματος.

Προσωπικά ήμουν στην αρχική ομάδα που ξεκινήσαμε το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσης το 2015 και κατείχα την θέση του αντιπροέδρου. Δυστυχώς μετά τα τελευταία θλιβερά γεγονότα και το τι ακολούθησε που ανάγκασε τον κ. Μικελλίδη σε παραίτηση, ανάλαβα εγώ την θέση του προέδρου. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι μαζί μας και συνεχίζουμε κανονικά όσο αφορά τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα για την τρέχουσα σαιζόν αλλά και για την επόμενη.

Μπορεί για πρώτη φορά να έχουμε προκριθεί στα ημιτελικά των play-off του πρωταθλήματος και στο finla-4του κυπέλλου, αλλά υπάρχουν ψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις και υψηλοί στόχοι για να πετύχει η ομάδα κάτι καλό φέτος. Εν κατακλείδι, τίποτα δεν αλλάζει, συνεχίζουμε κανονικά, και η Ανόρθωση θα εξακολουθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Καλαθόσφαιρα».

Για την ομάδα Γυναικών Κ16

«Η διοίκηση της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, αλλά και σύσσωμη η μεγάλη της οικογένεια, συγχαίρει τη γυναικεία μας ομάδα κάτω των 16, η οποία στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της επίλεκτης κατηγορίας, νίκησε εντός έδρας την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Αχιλλέα και έτσι, πήρε προβάδισμα στο σκορ των νικών.

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, οι νεαρές μας κοπέλες, χρειάζονται μιαν ακόμη νίκη, για να φθάσουν στην τελική φάση και θα έχουν δυο ευκαιρίες, για να τα καταφέρουν.

Αν στο δεύτερο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στην έδρα του Αχιλλέα, κερδίσει η ομάδα μας τότε θα προκριθεί στον τελικό ή σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει και τρίτο, το οποίο θα διεξαχθεί στην προσωρινή έδρα της ομάδας μας, στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Ο δεύτερος ημιτελικός, έχει ορισθεί να διεξαχθεί στις 19 τρέχοντος και οι ευχές μας, θα συνοδεύσουν τις κοπέλες μας, όπως και αρκετοί οπαδοί της Ανόρθωσης, που αναμένεται να μεταβούν στην Παλλουριώτισσα και να στηρίξουν με τη φωνή τους την προσπάθεια των παικτριών μας».

Για τις προσκλήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ

«Ενημέρωση σχετικά με την παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης, η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ, η Ανόρθωση έχει στη διάθεση της, 40 προσκλήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Δέσποινα στον αριθμό 99739840.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ στην είσοδο της αίθουσας “Κίτιον”, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι (έναρξη στις 18:00), θα υπάρχει ονομαστική λίστα».

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΝΑΔ σε παράταξη του 1980!

Επόμενο Άρθρο

Εκτός από την Κυπριακή «κόντρα», υπάρχει και η Ελλαδική!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 16η αγωνιστική και οι «μνήμες» από τον 1ο γύρο

📖 Περίπου 35“ Στην στροφή υπ` αριθμό 16, εισέρχεται η 1η φάση της Basket League, με το παιχνίδι που ξεχωρίζει, να είναι το ντέρμπι που θα γίνει στη Λεμεσό, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Κεραυνό. Ενδιαφέρον […]

✍ Τρετιακόβ στην Ανόρθωση, όπου βρίσκει… «καρέ παρέας»!

Ανάγνωση: Περίπου 70“ Καρέ παρέας και… άλλους (συμπαίκτες) βρίσκει ο Τρετιακόφ στο νέο σταθμό της καριέρας του και φυσικά η παρομοίωση, έχει να κάνει με την εις διπλούν ανακοίνωση της Ανόρθωσης, καθώς στη μία εκ […]

💫Πως συνδέεται η Κυπριακή καλαθόσφαιρα με τη… NASA!

📖Περίπου 30″ /🔗Παραπομπή κάτω από το κείμενο…  ➡️Σίγουρα ο τίτλος, εκπλήσσει! Επειδή όμως ο κόσμος είναι τόσο μικρός και άμα υπάρχει το λεγόμενο “σκουλούτζι” της αναζήτησης, ίσως να είναι και ευκολότερο να ανακαλύψει κανείς πράγματα […]