Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

Κέρδισε η ΠΑΕΕΚ στο «θρίλερ» και αγγίζει το φετινό Τίτλο!

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

Παιχνίδι από αυτά που… πλουτίζουν τους καρδιολόγους, ήταν αυτό που έγινε απόψε στην αίθουσα του Δήμου Αγίου Δομετίου, στο οποίο η ΠΑΕΕΚ, χάριν σε ένα καλάθι του Δημητρίου, πάνω στη λήξη του χρόνου, νίκησε το Διγενή με 66-65, φθάνοντας έτσι, στο σκορ νικών/ηττών 2-0 και απέχει όσο ένα ακόμη νικηφόρο παιχνίδι, από την κατάκτηση του Τίτλου στη Β1 κατηγορία!

Ο Διγενής, βρέθηκε μια ανάσα από το 1-1, αφού προηγήθηκε στο 39`55“ με 65-64…

Η ουσία είναι ότι η ΠΑΕΕΚ, είναι τώρα μπροστά με 2-0 και το ενδιαφέρον, στρέφεται στην 3η αναμέτρηση.

Αυτή, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λυκείου Δασούπολης (29/03, 20:00).

Σχόλια για το παιχνίδι

Η ΠΑΕΕΚ, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, διατηρώντας ένα μικρό μεν, πλην όμως, σταθερό προβάδισμα κατά το 1ο κομμάτι του αγώνα.

Όμως ο Διγενής, με βελτιωμένη άμυνα και με ανεβασμένα ποσοστά ευστοχίας κατά τη 2η περίοδο, κατάφερε στο τέλος της, να περάσει μπροστά με 33-31.

Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν να διατηρούν το προβάδισμα και κατά την 3η περίοδο, αλλά η διαφορά, κυμαινόταν συνεχώς σε απόσταση αναπνοής. Προς τα τελικά χρονικά σημεία, ο Διγενής άνοιξε τη διαφορά στο +9 (53-44) και στο 30`, προηγήθηκε με 55-47.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμενόταν η 4η περίοδος, με τους γηπεδούχους, να συντηρούν το προβάδισμα, αλλά με την ΠΑΕΕΚ να τα δίνει όλα, για την ανατροπή και στο 35`, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (59-59), αλλά στο 37`, ο Διγενής προηγήθηκε με 63-59.

Όμως στο 38`29“ η ΠΑΕΕΚ με 5-0 σερί προσπέρασε με 64-63 και το σκορ αυτό, παρέμενε αμετάβλητο ως το 39`55“, όταν ο Φραγκέσκου, έβαλε μπροστά το Διγενή με 65-64.

Όμως με καλάθι του Δημητρίου, στη λήξη του χρόνου, η ΠΑΕΕΚ πήρε τη νίκη με 66-65, φθάνοντας έτσι στο 2-0 και απέχει μιαν ακόμα, από την κατάκτηση του Τίτλου.

Προηγούμενο Άρθρο

Youth Stars στον τελικό, Αχιλλέας και NBA B.C σε… τελικό των ημιτελικών!

Επόμενο Άρθρο

Η φάση που έκρινε το Διγενής – ΠΑΕΕΚ, δείχνει ότι μετρούσε το καλάθι (Video)

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♀️ Η διάκριση της Ευδοκίας, ελπίδα ευδοκίμησης της Γυναικείας καλαθόσφαιρας!

Ανάγνωση: Περίπου 40“   Τον τίτλο του παρακάτω κειμένου, τον βλέπετε και στο «σχηματισμό» της φωτογραφίας, στην οποία εικονίζεται η νεαρή Ευδοκία Πατσαλίδου του Αχιλλέα, η οποία αναδείχθηκε ως η κορυφαία καλαθοσφαιρίστρια Κ18. Προσωπικά, τη […]

Αναγέννηση για την απαρχή, ΑΕΛ για το άγγιγμα Τροπαίου!

Αναγέννηση και ΑΕΛ, μονομαχούν σήμερα στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για την τελική φάση των πλέι-οφ, στο Πρωτάθλημα Γυναικών, υπό το ισχύον δεδομένο που δημιουργήθηκε, μετά τον ήχο της κόρνας του πρώτου τελικού, όπου η […]

🏀 Ο Κεραυνός… απέναντι στον άνθρωπο που του άλλαξε το DNA

*Μέσος όρος χρόνου ανάγνωσης κειμένου: 50 περίπου δευτερόλεπτα Μετά την πρόκριση του Κεραυνού στην τελική φάση των πλέι-οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει -με πλεονέκτημα έδρας- την ΑΕΚ, οι ερυθροκίτρινοι θα έχουν να «αντιμετωπίσουν» και τον […]