Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

😮Η άγνωστη ιστορία του… καλαθοσφαιριστή Πάρι Τίγκα!

Όλες οι κατηγορίες: Αφανείς ήρωες🎖️

📖 Περίπου 40“

➡Η αποκάλυψη της ιστορίας που ακολουθεί, ξεκίνησε από ένα αστείο με αποδέκτη τον Πάρι Τίγκα, ενώπιον του μεγάλου του γιου, του Φιλίππου, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Κεραυνό και στην ΕΘΑ, για την πρεμιέρα της φετινής BL!

Επειδή λοιπόν ο πατήρ Πάρις, με άκουσε να του λέω ότι οι γιοί του… προφανώς κληρονόμησαν το ταλέντο του ως καλαθοσφαιριστής, άμεσα προχώρησε στην αποκάλυψη ότι… μια φορά δοκίμασε τις ικανότητες του, σε όλη του τη ζωή!

Αυτό λοιπόν συνέβη κατά τα μαθητικά του χρόνια, όταν μπήκε στο γήπεδο στην ηλικία των 12, δέχθηκε μια πάσα, μόνο όμως που η μπάλα ήλθε με δύναμη κατά πάνω του και προσπαθώντας να την πιάσει, τον χτύπησε στο μικρό δάχτυλο ενός χεριού, το οποίο πρήστηκε πάρα πολύ και υπέφερε για καιρό!

– Αυτή ήταν η… καριέρα μου!

Μου ανέφερε με… στόμφο και ύφος… χιλίων καρδιναλίων, ο Πάρις Τίγκας!

Επομένως,  ήταν μια… καριέρα αρκετή, ούτως ώστε και οι δυο του γιοί να κληρονομήσουν τόσο ταλέντο, που να έχουν και για… χάρισμα!

Εννοείται βέβαια ότι η Νατάσα θα καμαρώνει και για τους… τρεις καλαθοσφαιριστές του σπιτιού και όχι δυο, όπως ήταν γνωστό πριν την παραπάνω αποκάλυψη!

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♂️Παπαδόπουλος και Woodward σε μονομαχία από αναμέτρηση ΕΘΑ – ΑΕΛ!

Επόμενο Άρθρο

✍️«Αξιόλογο το έργο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο»

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ Πως ο Λειβαδιώτης έχει «συνδέσει» την ΕΘΑ με τον Κεραυνό

📖 Περίπου 25“ Αν και ο σημερινός προπονητής της ΑΕΚ, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, διανύει τον ένατο του χρόνο ως πρώτος προπονητής στην καλαθόσφαιρα μας, εν τούτοις η ομάδα της Λάρνακας, είναι η μόλις τρίτη Κυπριακή που […]

H Avery δεν… καθάριζε μόνο τα παιχνίδια!

Η Νίκη Avery, έμεινε για τρία χρόνια στη Γυναικεία ομάδα του Κεραυνού και σε αυτά, βοήθησε την ομάδα της, να… σαρώσει οτιδήποτε υπήρχε προς διάθεση, όσον αφορά τα Τρόπαια! Εννέα Τίτλους σε τρία χρόνια, δεν […]

😂Ήταν που λέτε όλοι σίγουροι…

📖 Περίπου 15“ / 📸Φωτογραφία κάτω από το κείμενο… ➡Μόνο όμως που κάποιος τους κοίταζε και χαμογελούσε… πονηρά! Οι τέσσερεις εικονιζόμενοι στην πιο πάνω φωτογραφία, προφανώς και ένιωθαν ότι η… μετριοφροσύνη έσταζε από τα μπατζάκια […]