Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍ΚΟΚ: Ενημερωτικό δελτίο τύπου για το Super Cup Ανδρών

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 45“

➡Σε ενημερωτική ανάρτηση – δελτίο τύπου προέβη σήμερα η ΚΟΚ, σχετικά με την αναμέτρηση για το Super Cup Ανδρών, ανάμεσα στον Κεραυνό και στην ΑΕΚ.

📑Το λεκτικό έχει ως ακολούθως:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρισης ενημερώνει σχετικά με το ΟΠΑΠ Super Cup Ανδρών 2024, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024, στην κλειστή αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, στις 19:30.

Ο αγώνας θα φέρει αντιμέτωπους τον Κεραυνό Στροβόλου, που έχει οριστεί ως τυπικά γηπεδούχο σωματείο, και την Πετρολίνα ΑΕΚ, που θα είναι το φιλοξενούμενο σωματείο.

Οι φίλαθλοι της Πετρολίνα ΑΕΚ θα καταλάβουν την κύρια κερκίδα, με είσοδο από την κύρια είσοδο του σταδίου, και θα καθίσουν πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους. Οι φίλαθλοι του Κεραυνού Στροβόλου θα καθίσουν στην κερκίδα απέναντι από τους πάγκους των ομάδων. Κάθε σωματείο έχει στη διάθεσή του συνολικά 200 θέσεις.

Πληροφορίες για Εισιτήρια:

Τιμή εισιτηρίου: €5,00 για όλες τις ηλικίες

Αγορά εισιτηρίων: Μόνο online, μέσω του συνδέσμου https://cbf.stadium-360.net/guest/main/events/3705/sectors

Οι φίλοι της Πετρολίνα ΑΕΚ θα λάβουν τα εισιτήρια Β8 από τον πιο πάνω σύνδεσμο.

Οι φίλοι του Κεραυνού θα λάβουν τα εισιτήρια εξέδρας Α2 από τον πιο πάνω σύνδεσμο.

Σημείωση: Στις εισόδους του γηπέδου θα πραγματοποιείται έλεγχος για το εισιτήριο και την κάρτα φιλάθλου. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Για όσους δεν μπορούν να παραστούν στο γήπεδο, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη CytaVision.

Προηγούμενο Άρθρο

📸Το «BS» σε παράταξη!

Επόμενο Άρθρο

🦽Στην Κύπρο ο ΠΑΟ Τροχοκαθίσματος για φιλικό, με τον Απόλλωνα!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⚡Κεραυνός: Στον τρίτο ημιτελικό, θα κληθεί να αποδείξει αν… το μήνυμα ελήφθη!

📖 Περίπου 40“ ➡Αποφασισμένη να επανακτούσε το αρχικό πλεονέκτημα της έδρας παρουσιάστηκε η Ανόρθωση στον 2ο ημιτελικό, απέναντι στον Κεραυνό, που είδε την αντίπαλο του να φθάνει να προηγείται μέχρι και με +16, αλλά –πάλι […]

22η αγωνιστική: Κίνητρο μόνο για δυο…

Πέφτει σήμερα η αυλαία για την 1η φάση του Πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας, με τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες το τζάμπολ θα δοθεί ταυτόχρονα (19:00). Ωστόσο, μέσα και από τα τέσσερα παιχνίδια που θα διεξαχθούν, κίνητρο υπάρχει […]

⚡Επέστρεψε και βλέπει… BCL!

📖 Περίπου 35“ ➡Την ευκαιρία να δει πράγματα και να εξάγει συμπεράσματα είχε ο Μιχάλης Κακιούζης και οι επιτελείς αυτού, κατά τη μετάβαση του Κεραυνού στη Θεσσαλία, όπου έδωσε δυο φιλικές αναμετρήσεις. Πρώτα με την […]