Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏀Τουρνουά Δώρος Ισαάκ: Νίκη Κεραυνού επί ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα (Φιλική νίκη για ΑΕΚ επί ΕΘΑ)

Όλες οι κατηγορίες: Ειδικές διοργανώσεις🏀

📖Περίπου 35

➡️Πριν από δυο μόλις μέρες, ο Κεραυνός είχε κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ με +18 (83-65), στο φιλικό προετοιμασίας, που είχε γίνει στο «Κ. Παπαέλληνας».

Σήμερα, στην εναρκτήρια αναμέτρηση για τ 6ο Τουρνουά, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δώρου Ισαάκ και που έγινε στο Παραλλιμνι, οι Ερυθροκίτρινοι, κέρδισαν και πάλι τους Γαλαζοκίτρινους, τη φορά αυτή με 74-57, δηλαδή με +17.

Εννοείται βέβαια ότι και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε χρονική περίοδο προετοιμασίας, με την επισήμανση ότι ο Κεραυνός είναι πιο έτοιμος, μιας και ήδη έχει δώσει επίσημη αναμέτρηση (βλ. προκριματικά BCL).

Σε λίγο (19:00) και πάλι στο Παραλίμνι, θα ξεκινήσει η δεύτερη αναμέτρηση της πρώτης ημέρας, με την οικοδέσποινα Ένωση, να αντιμετωπίζει τον ΑΟ Μυκόνου.

🏀ΕΘΑ – ΑΕΚ 67-104

Με νίκη της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία», ανάμεσα σε ΕΘΑ και ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε με 104-67 και όπως φανερώνει η διαφορά των 37 πόντων, ήταν μια εύκολη επικράτηση για το συγκρότημα που προπονεί ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης.

Προηγούμενο Άρθρο

✍️ΕΘΑ: Ανακοίνωσε Γκουζέλου!

Επόμενο Άρθρο

🏆Για το αρχείο σας! Χρυσή βίβλος Πρωταθλημάτων Γυναικών

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹ 3η αγωνιστική / Δόση 3η και τελευταία: Ντέρμπι στη Λευκόθεο, με ενδιαφέρον στην Πάφο!

📖 Περίπου 35“ Πέφτει απόψε η αυλαία για την 3η αγωνιστική της 1ης φάσης για το Πρωτάθλημα της Basket League, με τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ (19:00) και του ΑΠΟΠ με την ΠΑΕΕΚ (17:00). Ασφαλώς η αναμέτρηση […]

✍ Ανακοινωθέντα ΑΕΚ – Κεραυνού: Στο «επίκεντρο» ο Κρουμπάλι!

Ανάγνωση: Περίπου 3` Ανακοίνωση εξέδωσε κατά το μεσημέρι η ΑΕΚ, η οποία καλεί τον κόσμο της να δώσει δυναμικό παρών, στον αυριανό τελικό με τον Κεραυνό, που είναι ο 4ος στη σειρά, αλλά σε αυτήν, […]

😥«Έφυγε» ο Κριστιάν: Δεν είναι αντίο βρε φίλε!

📖 Περίπου 45“ / 📸Κωνσταντίνος Κυπριανού  ➡Ψες, ήταν η 3η κατά σειρά βραδιά που έπρεπε να «τρέξω» κάποια πράγματα και να με «βρουν» τα μεσάνυκτα, αλλά και όπως κάθε μέρα, να σηκωθώ περί τις 4:30 […]