Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

😉Για ποιο λόγο η επιτυχία της Ανόρθωσης, αντανακλά σε ολόκληρη την καλαθοσφαιρική Κύπρο (Πρόγραμμα 2ου ομίλου)!

Όλες οι κατηγορίες: Αρθρογραφία / Απόηχοι✒️

📖 Περίπου 1`10“  

➡Τη στιγμή που φέτος, συμπληρώνεται μισός αιώνας κατοχής των μισών μας εδαφών… πάνω σε αυτήν την επέτειο, για πρώτη φορά στην ιστορία, η Κυπριακή καλαθόσφαιρα θα εκπροσωπηθεί σε όμιλο καλαθοσφαιρικής διοργάνωσης από κάποιαν προσφυγική ομάδα!

Πρόκειται για μιαν επισήμανση, την οποία είχε αναφέρει από χθες η ιστοσελίδα και που δεδομένα, αντανακλά σε ολόκληρο το φάσμα της καλαθόσφαιρας μας, για ευνόητους λόγους και που βέβαια, «εμπνέει» και τις άλλες καλαθοσφαιρικές δυνάμεις μας, που έχουν ξεριζωθεί!

Όμως, όσον αφορά ειδικά την Ανόρθωση, η άνοδος της και σε Ευρωπαϊκό όμιλο, στον 5ο χρόνο της δεύτερης εποχής της, αποτελεί μιαν «κοιτίδα» έμπνευσης, τόσο για την ίδια, όσο και για τον κόσμο της!

Ο οποίος ψες, επιβεβαίωσε για μιαν ακόμη φορά ότι πλέον έχει «γνωρίσει» για τα καλά, τόσο την καθαυτό, καλαθοσφαιρική ομάδα, όσο και το άθλημα γενικότερα, γιατί ήταν απόλυτα δικαιολογημένο να το είχε λησμονήσει, όντας μετά από τέσσερεις δεκαετίες, απουσίας της ομάδας του από τα δρώμενα της πορτοκαλί μπάλας!

Επομένως, από τη στιγμή που «εντός της σφαίρας» των προεκτάσεων που αποκτά η ψεσινή επιτυχία (ελέω της Παγκύπριας διάστασης, που αναλύθηκε πιο πάνω), είναι δεδομένο ότι άπαντες στην Ανόρθωση, πλέον θα νιώθουν μιαν πιο σφικτή αγκαλιά από τον κόσμο της ομάδας τους!

📑Το «οδοιπορικό» στον 2ο όμιλο του FIBA Europe Cup

Μετά λοιπόν την ιστορική πρόκριση της Ανόρθωσης σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πιο κάτω το «BS», παραθέτει και το πρόγραμμα που θα έχει να διαβεί η ομάδα της Αμμοχώστου για το 2ο όμιλο του FIBA Europe Cup.

Πριν όμως, να σημειωθεί ότι θα έχει για αντιπάλους, τις Σαραγόσα (Ισπανία), Προύσασπορ (Τουρκίας) και Λέβισε (Σλοβακίας), ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει τρεις συνεχόμενες μεταβάσεις στο εξωτερικό (2η, 3η & 4η αγωνιστική) και επιπρόσθετα, θα ξεκινήσει με εντός έδρας αναμέτρηση (09/10), στην οποία θα αντιμετωπίσει τη Λέβισε.

Το πρόγραμμα (με ώρες έναρξης, Κύπρου):

09/10: Ανόρθωση – Λέβισε (19:30)

16/10: Προύσασπορ – Ανόρθωση (20:30)

23/10: Σαραγόσα – Ανόρθωση (21:00)

30/10: Λέβισε – Ανόρθωση (20:00)

06/11: Ανόρθωση – Προύσασπορ (19:30)

13/11: Ανόρθωση – Σαραγόσα (19:30)

Προηγούμενο Άρθρο

📹Αντώνης Μικελλίδης, Παναγιώτης Χρυσάνθου στην κάμερα του «BS», για την ιστορική επιτυχία της Ανόρθωσης!

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♀️Ερυθρόλευκες σε πλήρη, πλην όμως… «ανακατεμένη» παράταξη!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 Κτίζει… παράδοση στο Παραλίμνι, αλλά η συνέχεια είναι… ανυπόμονη!

📖 Περίπου 35“ Τρίτη στη σειρά αγωνιστική περίοδος, που η Ανόρθωση αγωνίστηκε στο Παραλίμνι, απέναντι στην Ένωση και 3η νίκη στο «Παλατάκι»! Πριν λοιπόν το ψεσινό 89-61, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία για […]

🏆 To πρώτο Τρόπαιο της χρονιάς, περιμένει τον κάτοχο του! (Αφιέρωμα 4/4)

📖 Περίπου 50“   ΑΕΚ και Ανόρθωση, ανοίγουν απόψε (τζάμπολ στις 20:30) την αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024! Με την προαγγελία του αποψινού τελικού για το Σούπερ-καπ, τα αφιερώματα του «BS», ολοκληρώνονται, καθώς κατά […]

Παρά την απουσία του… Χίτσκοκ, στην Ανόρθωση παραμένουν προσγειωμένοι!

Είναι κάτι σαν… ιδίωμα στην Ανόρθωση να παραμένουν προσγειωμένοι, που ναι μεν βλέπουν την ομάδα τους να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και να σημειώνει άνετες νίκες, εκ των οποίων μάλιστα, η μια ήταν επί […]