Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

📹Αντώνης Μικελλίδης, Παναγιώτης Χρυσάνθου στην κάμερα του «BS», για την ιστορική επιτυχία της Ανόρθωσης!

Όλες οι κατηγορίες: Φακός / Μαγνητοσκόπιο📹

📖 Περίπου 10“ / 📹Θέαση: 4`50“ Σύνδεσμος για Μαγνητοσκόπιο κάτω από το κείμενο…

➡Δικαιολογημένα και στο απόλυτο βέβαια, είναι πανηγυρικό το κλίμα επικρατεί στην Ανόρθωση, για την ιστορική πρώτη πρόκριση, όχι μόνο της «κυρίας», αλλά και προσφυγικής μας ομάδας, σε φάση ομίλων Ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Τόσο ο πρωτοστάτης επί καλαθοσφαιρικής αναγεννήσεως της «κυρίας», Αντώνης Μικελλίδης, και πρώτος της πρόεδρος, όσο και ο διάδοχος του στο θώκο, Παναγιώτη Χρυσάνθου, μίλησαν στην κάμερα του «BS», για το ιστορικό γεγονός:

Προηγούμενο Άρθρο

⚓️Παγκόσμια ημέρα Ναυτιλίας: Ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον!

Επόμενο Άρθρο

😉Για ποιο λόγο η επιτυχία της Ανόρθωσης, αντανακλά σε ολόκληρη την καλαθοσφαιρική Κύπρο (Πρόγραμμα 2ου ομίλου)!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

Ανεξαρτήτως συνθηκών την ιστορία την έγραψε!

Την πρώτη πρόκριση στην ιστορία της, στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ, πέτυχε απόψε η Ανόρθωση, καθώς ήταν η νικήτρια και στον δεύτερο αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για τις θέσεις 6 & 3. Αυτό είναι […]

✍️Ανόρθωση: Ανακοίνωσε τον Jordan Williams!

📖Περίπου 20″ ➡️Σε νέα προσθήκη, μετά τη γνωστή πλέον, επάνοδο του Ντούντα Σανάτζε, έχει προχωρήσει η Ανόρθωση, της οποίας το Τ.Ε έχει ανακοινώσει την προσθήκη του διεθνή με την Εθνική Αγγλίας, σέντερ Jordan Williams, ο […]

🏀 Κέρδισαν οι τρεις που εδρεύουν στη Λεμεσό!

📖 Περίπου 05“ Για πρώτη φορά φέτος… Το.. χορό άνοιξε χθες η Ανόρθωση, που κέρδισε στον ουδέτερο Άγιο Δομέτιο τον Αχιλλέα και σήμερα οι Απόλλωνας, ΑΕΛ (με χρονική σειρά), συμπλήρωσαν τη… νικηφόρα τριάδα!