Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🎶Aldo Martinelli: Ποιον δεν συγκίνησε από τη χρυσή εποχή των 80’s!

Όλες οι κατηγορίες: Μουσική🎶 , Πολιτιστικά🏙

📖 Περίπου 30“ / 📹Θέαση: 8`12“

➡Κατά τους ρομαντικούς εκείνους καιρούς της… Ντισκομπάλας, αμέτρητες ήταν εκείνες οι όμορφες στιγμές που είχε βιώσει η γενιά των 80’s, που ανέμενε πως και πως τα Σαββατόβραδα, για να πάει στη δισκοθήκη για να διασκεδάσει!

Ο Aldo Martinelli, ήταν ένας από τους τραγουδιστές εκείνους που χάρισαν ρομάντζο και έμπνευση στους 80ers!

Ειδικά στην πατρίδα του, την Ιταλία!

Ένα συγκεκριμένο του τραγούδι, το Cinderella, αποτελεί μιαν από τις πλέον πιο χρυσές επιτυχίες που είχαν ακουστεί εκείνη την εποχή, ένα τραγούδι που δεν είχε αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Το είχε τραγουδήσει μαζί με τη σύζυγο του, τη Simona Zanini και μάλιστα για πολλούς, αποτελεί και το πλέον αντιπροσωπευτικό, της εποχής εκείνης, που είχε συνδυάσει το συναίσθημα με τον ήχο και τη φωνή!

Ένα τραγούδι θρύλος θα έλεγε κανείς, το οποίο ακόμα και σήμερα ακούγεται σε πολλά μέρη ανά τον κόσμο και όχι μόνο στην Ευρώπη!

📹Πιο κάτω, το τραγούδι:

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♀️Εννοείται ότι είναι ένας λόγος για να νιώθει υπερήφανος ο «Μάκρας»!

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♂️Ανδρέας Θεμιστοκλέους: Όταν είχε αντιμετωπίσει τον Στομπέργκας!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🎶Νανά Μούσχουρη: Η φωνητική προσωποποίηση της κρυστάλλινης Ελληνικής μουσικής παράδοσης!

📖 Περίπου 30“ / 📹Θέαση: 4`22“ ➡Η μικρή το δέμας Ελλάδα, έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ανθρωπότητα, σε σημείο που ο μέσος όρος… έκτασης να την κατατάσσει στην κορυφή της επί Οικουμενικής προσφοράς! Ένας εκ […]

🌍 Ημέρα της Γης: Ας ενδιαφερθούμε γιατί δεν έχουμε άλλην…

📖 Περίπου 30“ ➡Αν δεν σέβεσαι τον πλανήτη σου, τότε σεβάσου το δικό μου, γιατί μάλλον ένας εκ των δυο, είναι… εξωγήινος! Ημέρα της Γης (της Υδρογείου κατ` ακρίβεια) λοιπόν η σημερινή, η οποία ξεκίνησε […]