Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍Η Γαλαζοκίτρινη πρόσκληση και το μήνυμα του Ντράγκαν Ράτσα!

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 35“ / 📹Θέαση: Σύνδεσμος κάτω από το κείμενο…

➡Μπορεί η απόσταση από την 4η Οκτωβρίου να απέχει δυο βδομάδες ακόμα, ωστόσο στην ΑΕΛ, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το εορταστικό δείπνο της βραδιάς εκείνης.

📝Το Τ.Ε των Γαλαζοκίτρινων, ανάρτησε το εξής ανακοινωθέν, ενώ πιο κάτω, μπορείτε να δείτε και το οπτικογραφημένο μήνυμα του Ντράγκαν Ράτσα, του προπονητή που οδήγησε τη Γαλαζοκίτρινη επιτυχία, στις επιτυχίες που συνεχίστηκαν μετά και από την αποχώρηση του:

Οι προσκλήσεις για τη λαμπερή βραδιά του Gala Dinner της Βασίλισσας είναι πλέον έτοιμες! Στις 4 Οκτωβρίου στο υπέροχο Four Seasons, σας καλούμε να μας συντροφεύσετε σε μια βραδιά γεμάτη μαγεία και ιστορία.

Στη μοναδική αυτή εκδήλωση, μας τιμούν με την παρουσία τους (μεταξύ πολλών άλλων προσωπικοτήτων) οι μεγάλες προσωπικότητες Duane Woodward και Milutin Aleksic, που έρχονται από το εξωτερικό ειδικά για να συμμετάσχουν μαζί μας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 195 ευρώ και περιλαμβάνει γεύμα τεσσάρων πιάτων, απεριόριστο ποτό και ζωντανή ψυχαγωγία.

Μην χάσετε αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί σε ένα βράδυ που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Για κρατήσεις παρακαλώ όπως ενημερώσετε μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου στον τηλεφωνικό αριθμό 25854444.

📹To μήνυμα του Ράτσα 

Δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο, το μήνυμα του Ντράγκαν Ράτσα:

https://www.facebook.com/reel/537984021935933

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

🔵Απόλλων: Η παραμονή της υγειούς κατάστασης επιβάλλεται να μακροημερεύσει!

Επόμενο Άρθρο

🔵Επί των τελευταίων πινελιών, πριν τη μετάβαση στη Μάλτα!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹ Κορυφαίος Κύπριος της 11ης αγωνιστικής, ο Παναγιώτης Μάρκου!

📖 Περίπου 20“ Αν και… βάλθηκε να κέρδιζε… μόνος του τον ΑΠΟΕΛ, μέσα στο Λευκόθεο, στο προψεσινό Γαλαζοκίτρινο ντέρμπι, μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά κατάφερε κάτι άλλο… αν μη τι άλλο, σε ατομικό επίπεδο! […]

😉Το Λίλλη και τα μάτια μας!

📖 Περίπου 25“ ➡Η περίπτωση του Λεωνίδα Γιαννακού, είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται ως ο ορισμός των αφανών ηρώων… Αυθόρμητος ως είναι, αλλά πάντα απλός, είναι ο άνθρωπος που «λουστράρει» τους πρωταγωνιστές, ως αυτός που […]

🏀 Ποιος τον θυμάται;

Μέσος όρος ανάγνωσης κειμένου: 10 περίπου δευτερόλεπτα  Ραμόν Βαν Ντε Χάρε! Ο Ολλανδός γίγαντας (2,20) που είχε αγωνισθεί στην ΑΕΛ κατά την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 και είχε βοηθήσει στα μέγιστα τη «βασίλισσα», για την 5η […]