Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍Ευχαριστήριο δελτίο τύπου για το Τουρνουά Ρayabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 1`10“  

➡Έπεσε η αυλαία για το 5ο διεθνές Τουρνουά Ρayabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης» και στον απόηχο, το Τ.Ε της διοργάνωσης, απέστειλε μέσω των ΜΜΕ, ευχαριστήριο κείμενο.

📝Πρόκειται για το ακόλουθο:

Με ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης και Παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Λάμψη αστέρων και φοβερή παρουσία από τον κόσμο που δημιούργησε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν από το 5ο τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης» που έγινε το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου.

Στα ματς του Παναθηναϊκού AKTOR, με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο, κάτι πρωτοφανές για το γήπεδο της πρωτεύουσας. Πόλος έλξης ασφαλώς η παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκού AKTOR, ενώ και οι άλλες δύο ομάδες, παρουσίασαν θέαμα πολύ ψηλού επιπέδου, ικανοποιώντας τις χιλιάδες φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης», πέραν από το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της Κύπρου, προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε 17 χώρες σε κάθε άκρη της γης. Συγκεκριμένα υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη στην Κύπρο από τη Cytavision, στην Ελλάδα από την Cosmote, σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία από το DYN, στο Ισραήλ από το Charlton, το Sport Plus μετέδωσε το τουρνουά στο Καζακστάν, το PRO TV στη Ρουμανία, στην Αμερική μεταδόθηκε από το ESPN, στην Πολωνία από το TVP, σε Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία από το Go3 Sport (TV3),σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ανατολικό Τιμόρ από το EMTEK και στο Βιετνάμ από το VTVCab.

Κυρίως το τουρνουά εξυπηρέτησε το σκοπό του που ήταν να τιμηθεί για άλλη μια χρονιά η μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη, ο οποίος ήταν λάτρης του μπάσκετ και έφυγε πρόωρα από τη ζωή το 2015, νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης», έχει καθιερωθεί σαν το πλέον πετυχημένο στην Ευρώπη, κάτι πολύ σημαντικό για την Κύπρο μας που προσελκύει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης.

Το 5ο τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης», ολοκληρώθηκε και οι διοργανωτές έπιασαν ήδη δουλειά για το επόμενο, το 6ο το οποίο αναμένεται να είναι το ίδιο ελκυστικό και άψογο από κάθε πλευρά. Ραντεβού λοιπόν το Σεπτέμβριο του 2025, για άλλο ένα μπασκετικό υπερθέαμα.

Προηγούμενο Άρθρο

😉Ετοιμάζεται και η… ομάδα!

Επόμενο Άρθρο

😉Φέτος περιμένει περισσότερα!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 Το αήττητο σερί Κεραυνού – Ανόρθωσης, θα σταματήσει στο… 9-8!

📖 Περίπου 30“ Ανόρθωση και Κεραυνός θα αναμετρηθούν κατά την ερχόμενη αγωνιστική και όπως ήλθαν τα πράγματα, η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει αρκετά για την τελική κατάταξη και των δυο αυτών ομάδων, αλλά και […]

✍ Δελτίο τύπου ΕΑΚ: Δείπνο με την Πρόεδρο της Βουλής για τις γυναίκες-μέλη της ΕΑΚ

📖 Περίπου 60“ Δείπνο των γυναικών-μελών της με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου, διοργάνωσε σε εστιατόριο στη Λευκωσία το βράδυ της Δευτέρας (18/09) η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ). Το δείπνο πραγματοποιήθηκε […]

✍ Το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων ανακοίνωσε η ΑΕΛ

Ανάγνωση: Περίπου 15“   Μια πεντάδα φιλικών αγώνων θα δώσει η ΑΕΛ, στο πλαίσιο μονταρίσματος της ομάδας, με την οποία θα παρουσιαστεί κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Γαλαζοκίτρινη διοίκηση, προέβη, σε σχετική ανακοίνωση για […]