Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍Τριετής συνεργασία ΠΟΕΛ και «Yianis Christodoulou Foundation»

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 40“

➡Τριετής συμφωνία για συνεργασία ανάμεσα στην ΠΟΕΛ και στο Φιλανθρωπικό ίδρυμα «Yianis Christodoulou Foundation», ανακοινώθηκε σήμερα.

📝Το σχετικό δελτίο, είναι το ακόλουθο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Λ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Yianis Christodoulou Foundation» για  τις επόμενες 3 Ποδοσφαιρικές Περιόδους 2024-2027.

Η συνεργασία προνοεί στήριξη των αθλητών μας από το Ίδρυμα σε διάφορους τομείς και αναμένεται να έχει θετική επίδραση στο αθλητικό φρόνημα και επίδοση των εκατοντάδων νεαρών αθλητών μας.

Η δράση του Yianis Christodoulou Foundation για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, των παιδιών και της νεολαίας της Κύπρου είναι γνωστή και πολυεπίπεδη και αυτός είναι ο κύριος λόγος που καταλήξαμε σε αυτή τη συνεργασία.

Με αυτή την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστούμε και δημοσίως, τόσο το Ίδρυμα, όσο και προσωπικά τον κ. Τζον Χριστοδούλου, για τη στήριξη η οποία για εμάς είναι πολύ σημαντική.

Σύμφωνα με τον κ. Τζον Χριστοδούλου, «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την Π.Ο.Ε.Λ. και ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινότητες και τη νεολαία μέσω αυτής της ουσιαστικής συνεργασίας».

Ευελπιστούμε σε μία αγαστή συνεργασία αλλά και στη διεύρυνσή της, με μοναδικό στόχο την ουσιαστική στήριξη των Σωματείων μελών της Π.Ο.Ε.Λ.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Λ»

Προηγούμενο Άρθρο

🏆Με το τρόπαιο της EuroLeague στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Επόμενο Άρθρο

🤣Της ομορφιάς η 5αδα, το αποτέλεσμα που έβγαλε ο υπολογιστής του Νίκου

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀Αρχίζει αύριο και ως τις 02/09 θα είναι πλήρης

📖Περίπου 15″ ➡️Αν και δεν είναι απίθανο, να πραγματοποιηθούν μια ως δυο ακόμη κινήσεις ενίσχυσης, εν τούτοις το έμψυχο δυναμικό, πάνω στο οποίο ο Γρηγόρης Παντούρης θα στηρίξει τις ελπίδες πραγματοποίησης των στόχων ενόψει της […]

⛹ Κεραυνός – ΑΕΚ: Μόλις η δεύτερη φορά… δυο συνεχομένων διπλών!

Ανάγνωση: Περίπου 30“ Τη στιγμή που ψες, οι Κεραυνός και ΑΕΚ, αγωνίστηκαν για 22η φορά μεταξύ τους σε αγώνα τελικής φάσης των πλέι-οφ, διευρύνοντας το σχετικό ρεκόρ (αναμετρήσεων ζευγαριού σε τελική φάση), ήταν και η […]

✍ΕΝΠ: Jeameril Wilson o νέος ξένος!

📖 Περίπου 05“ ➡Πυρετωδώς συνεχίζονται οι ενέργειες προγραμματισμού στην Ένωση, ενόψει της προσπάθειας που θα καταβάλει η ομάδα των Βυσσινί, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σήμερα λοιπόν, γνωστοποιήθηκε η απόκτηση του Αμερικανού πάουερ-φόργουοντ, Jeameril Wilson, […]