Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍400 πακέτα εισιτηρίων έχουν απομείνει για το payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης»

📖 Περίπου 40“

➡Σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου, το οποίο εστάλη στα ΜΜΕ, 400 πακέτα εισιτηρίων έχουν απομείνει για το διεθνές Τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης».

🖊Το δελτίο έχει ως εξής:

400 πακέτα για το Sold Out – Εντυπωσιακή προπώληση για το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Εντυπωσιακοί είναι οι ρυθμοί διάθεσης των πακέτων εισιτηρίων για το τουρνουά Payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης» τις τελευταίες μέρες, με την κάθοδο του Παναθηναϊκού AKTOR να αποτελεί πόλο έλξης.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας στην Κύπρο και άλλοι λάτρεις της καλαθόσφαιρας, αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία που δίνει το τουρνουά Payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης», έχουν δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ προπώλησης των πακέτων εισιτηρίων που ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία καταγραφή από τη διαδικτυακή διάθεση των πακέτων εισιτηρίων, έχουν απομείνει μόλις 400 πακέτα τα οποία εκτιμάται πως θα γίνουν ανάρπαστα.

Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα πακέτα εισιτηρίων, θα υπάρχουν ημερήσια εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου τις μέρες τρων αγώνων. Σχετική ενημέρωση για το κατά πόσο θα ανοίξουν τα εκδοτήρια για ημερήσια εισιτήρια, θα υπάρχει από το Facebook Page της διοργάνωσης.

Όσοι προλάβουν λοιπόν, μπορούν να κλείσουν θέση για το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης», με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού AKTOR, της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Μπάγερν Μονάχου στο soldoutticketbox, για να απολαύσουν θέαμα ψηλού επιπέδου.

Προηγούμενο Άρθρο

😂Ήταν που λέτε όλοι σίγουροι…

Επόμενο Άρθρο

✍Το αναθεωρημένο πρόγραμμα φιλικών της ΑΕΛ

Παρόμοιο περιεχόμενο …

Επιστολή του Συνδέσμου Προπονητών σχετικά με το ζήτημα δηλώσεων των Εθνικών ομάδων

Επιστολή έστειλε απόψε, ο Σύνδεσμος Προπονητών, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε, αναφορικά με τη συγκρότηση των Αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων για τις διεθνείς διοργανώσεις. Παραθέτουμε πιο κάτω, αυτούσια την επιστολή:

✍ Η ανάρτηση «καμπανάκι» του Ανδρέα Θεμιστοκλέους σχετικά με την «προώθηση» του ψευδοκράτους

Ανάγνωση: Περίπου 30“   Το ότι οι Τούρκοι κατακτητές των εδαφών μας «εργάζονται σκληρά, διά της τεθλασμένης», με στόχο την… τάχατες αναγνώριση του ψευδοκράτους, δηλαδή των κατεχομένων μας εδαφών, είναι γνωστό… Ωστόσο, ως φαίνεται πλέον […]

✍ Eric Day για ΠΑΕΕΚ!

Ανάγνωση: Περίπου 25“ Ο προγραμματισμός, όσον αφορά την καταλληλότερη ενίσχυση, ενόψει της επανόδου της ΠΑΕΕΚ στα «σαλόνια» της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, συνεχίζεται! Έτσι λοιπόν, από το Τ.Ε. της προσφυγικής ομάδας, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αμερικανού πόιντ-γκαρντ […]