Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🦽Κύπρος – Ελλάδα 26-49: Η ουσία ήταν η αγωνιστική τριβή για τα Εθνικά Τροχοκαθίσματα μας!

📖 Περίπου 15“

➡Με ήττα από την Εθνική Ελλάδας, τελείωσε νωρίτερα σήμερα η υπ` αριθμόν 3 αναμέτρηση της Εθνικής Τροχοκαθίσματος, με σκορ 49-26.

Εννοείται βέβαια ότι δεν είναι το καθαυτό αποτέλεσμα που μετρά, αλλά η όλη προσπάθεια ανάδειξης του Αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στον τομέα του Τροχοκαθίσματος, δηλαδή του αυθεντικού παραδείγματος, του τι σημαίνει να ονειρεύεται κανείς και να κερδίζει!

Απλά επειδή, σε αυτού του είδους αναμετρήσεις, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που λαμβάνεται υπόψη!

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♂️Τηλέμαχος Βησσαρίου για το BCL!

Επόμενο Άρθρο

👨‍🏫Ολοκληρώθηκε το προαγωνιστικό συνέδριο του Συνδέσμου Κριτών

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🦽 Ένα απλό μάθημα συμπεριφοράς που αφορά (και) το Πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος…

Ανάγνωση: Περίπου 30“ Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στις οθόνες σας το «BS», προσπάθησε να δώσει ώθηση και προβολή στο Πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος και ενώ σε αυτό το χρονικό διάστημα, αναμένεται η έναρξη της ερχόμενης […]

🎙Αγγελής Ζίττης σε δήλωση στο «BS»: «Σεβασμός προς τις παλιές δόξες»

📖 Περίπου 35“ / 🔗Σύνδεσμος προς ψηφοφορία κάτω από το κείμενο… ➡Στον απόηχο Βράβευσης των Θρύλων της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ECOMMBX κ. Αγγελή Ζίττη, το «BS», ζήτησε μιαν σχετική δήλωση, για […]

Επιστολή του Συνδέσμου Προπονητών σχετικά με το ζήτημα δηλώσεων των Εθνικών ομάδων

Επιστολή έστειλε απόψε, ο Σύνδεσμος Προπονητών, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε, αναφορικά με τη συγκρότηση των Αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων για τις διεθνείς διοργανώσεις. Παραθέτουμε πιο κάτω, αυτούσια την επιστολή: