Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♀️Στον ΠΑΟΚ η Μικαέλλα!

Όλες οι κατηγορίες: Ειδησεογραφία✒️

📖 Περίπου 40“

➡Αναδείχθηκε από τα σπλάχνα του Αχιλλέα και ετοιμάζεται να ανοίξει (κυριολεκτικά ή και μεταφορικά) τα φτερά της, όντας ευρισκόμενη πλέον σε αυτά, του δικέφαλου αετού του βορρά!

Δηλαδή του ΠΑΟΚ!

Για τη νεαρή διεθνή μας, Μικαέλλα Σάββα ο λόγος, της οποίας η ένταξη στον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται, βάση των διαδικαστικών που έχουν απομείνει και που βέβαια για την ίδια, το γεγονός αποτελεί ένα άλμα για την καριέρα της, όντας μέλος μιας από τις κορυφαίες ομάδες στον Ελληνικό χώρο!

Τη στιγμή λοιπόν που η Γυναικεία καλαθόσφαιρα στον τόπο μας, παλεύει για να ξαναπάρει τις ανταμοιβές που πραγματικά της αξίζουν, τα μηνύματα που έρχονται από το… αύριο, είναι αισιόδοξα!

Χάριν στο ταλέντο κάποιων νεαρών καλαθοσφαιριστριών, σαν αυτό, της Μικαέλλας Σάββα!

Η οποία μεγάλωσε και αυτή, στα χέρια του Σωτήρη Κυριάκου, αλλά τη στιγμή που ο ίδιος υποσχέθηκε (και) σε αυτήν, ότι θα είναι δίπλα της, τώρα που ενηλικιώθηκε, πλέον από την ίδια εξαρτάται η πραγματοποίηση των στόχων της!

Εν ολίγοις, τώρα αρχίζουν και για τη Μικαέλλα τα δύσκολα!

Αλλά με όπλα, τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος (συμπεριλαμβανομένων και των απαιτούμενων, εκτός γηπέδων), στον Αχιλλέα και στα χέρια του Σωτήρη Κυριάκου, είναι δεδομένο ότι θα τα καταφέρει!

Προηγούμενο Άρθρο

✍Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Επόμενο Άρθρο

🇷🇸🇨🇾Σερβία – Κύπρος 42-32: Το πάλεψαν τα Εθνικά μας Τροχοκαθίσματα, απέναντι στα δυνατά εκ Σερβίας!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏆 Αχιλλέας – ΕΘΑ 49-45: Τρόπαιο Κυανόλευκο μεν, αλλά σαν… κομμένο στα δυο!

📖 Περίπου 45“ ➡️Επειδή είναι η αξία του ηττημένου το μέτρο για το μέγεθος της δόξας προς το νικητή, ακριβώς αυτό ήταν που ίσχυσε για το σημερινό τελικό που έγινε στο «ΤΠΕ», ανάμεσα στις κοπέλες […]

😉Η ολοκλήρωση ήταν διπλή!

📖Περίπου 35″ ➡️Αν και πλέον τα χρόνια μου στην… υπηρεσία έχουν ξεπεράσει τα 35, οποίος θέλει το πιστεύει, αλλά ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο οίκημα του Αχιλλέα!!! Επαναλαμβάνω, οποίος θέλει το πιστεύει! Συνάντηση […]

🏀 ΠΑΕΕΚ εναντίον Αχιλλέα: Προκαλεί ενδιαφέρον!

📖 Περίπου 25“     Ώρα έναρξης, 19:30 Στο Λευκόθεο ανοίγει η αυλαία για την 6η αγωνιστική στην 1η φάση του Πρωταθλήματος της Basket League. Η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται τον Αχιλλέα, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις […]