Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

😉Ο Φουρνιέ, ο Ράις, η απίστευτες συμπτώσεις και ποια η σχέση της… ΕΘΑ!

Όλες οι κατηγορίες: Ο αναζητών ευρίσκει🔎

📖 Περίπου 55“

➡Τη στιγμή που ο απόηχος του κρότου που προκάλεσε η έλευση του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, είναι λογικό να πάρει ακόμα λίγο καιρό για να κοπάσει, ελέω του γεγονότος, η ιστοσελίδα παρουσιάζει απόψε κάποιες εντυπωσιακές συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Έχουμε και λέμε…

Στις 06/12/2019, σε ένα ντέρμπι που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 99-93 τον Ολυμπιακό, με τον Ταιρίς Ράις να σημειώνει 41 πόντους, στο Ερυθρόλευκο καλάθι!

Με τις υποσημειώσεις ότι η αναμέτρηση εκείνη ήταν σε επίπεδο Ευρωλίγκας και είχε κριθεί μετά την πρώτη παράταση…

Από την άλλη τώρα, ο Εβάν Φουρνιέ, στις 06/01/2022, είχε σημειώσει επίσης 41 πόντους, σε μιαν αναμέτρηση ανάμεσα στους Νετς (όπου αγωνιζόταν) και στους Μπόστον Σέλτικς!

Επίδοση που ήταν και η κορυφαία του Γάλλου, κατά τη 12ετή θητεία του στο ΝΒΑ!

Τη στιγμή λοιπόν που αμφότερες οι επιδόσεις, πραγματοποιήθηκαν σε βραδιές, όπου ο μήνας είχε 6!

Επισημαίνεται επίσης ότι ο Ράις σημείωσε την επίδοση του σε αναμέτρηση που κράτησε για 45 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο Φουρνιέ, σε αναμέτρηση που κράτησε για 48 (Διάρκεια στο ΝΒΑ)

Αλλά αν ο Ράις, είχε σημειώσει 41 πόντους εναντίον του Ολυμπιακού, ποιο είναι το σύμβολο των Σέλτικς;

😲Που… κoλλάει η ΕΘΑ!

Και όμως!

Σε όλα αυτά… κολλάνε και οι Κιτρινόμαυροι της Έγκωμης και πιο κάτω θα δούμε το πως και το γιατί:

Ήταν τότε λοιπόν που η ΕΘΑ κατέγραψε την πρώτη ιστορική της στιγμή!

Όταν έθεσε εκτός Ευρώπης τους Γερμανούς της Άρτλαντ Ντράγκονς!

Ήταν λοιπόν τότε που βάση του πλάνου που κατέστρωσαν οι Αντώνης Κωνσταντινίδης και Χριστόφορος Λειβαδιώτης… έβαλαν πάνω στον Ράις (που τότε αγωνιζόταν στη Γερμανική ομάδα), τον Τόμας Μασάμπα, που κυριολεκτικά… φόρεσε χειροπέδες στον Αμερικανό, άσε που του… έκλεψε και 2-3 «πορτοφόλια» (ενώ απέναντι στον Ολυμπιακό, σημείωσε… 41 πόντους)!

Προηγούμενο Άρθρο

🗓Στον απόηχο των δυο επετείων…

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♀️H Ιβάνα σε ένα ακόμη βήμα εξέλιξης!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

❓ Πως θα πειστούν αυτά τα δυο «ιερά τοτέμ» να έλθουν ξανά στα γήπεδα;

Ανάγνωση: Περίπου 40“ Αν και για τα δυο συγκεκριμένα ονόματα (Ανδρέας Κοζάκης και Χάρης Σολέας με τη σειρά του αιλφαβήτου), είχα αρθρογραφήσει και στο παρελθόν, εν τούτοις η (πολύχρονη) απουσία τους από τα γήπεδα, αποτελεί […]

⛹️‍♂️Η επιθυμία που πραγματοποιήθηκε 836 μέρες μετά…

📖 Περίπου 25“ ➡Από τις 21/05/2022 ως τις 02/09/2024, πέρασαν 836 μέρες… Από τότε δηλαδή που ο Εβάν Φουρνιέ, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, κάτι που είχε διατυπώσει κατά το Final-4 […]

Αυλαία για τη 19η στροφή της Basket League! (link)

Σήμερα και αύριο, θα διεξαχθούν οι πέντε αναμετρήσεις για τη 19η αγωνιστική της 1ης φάσης στο Πρωτάθλημα της Basket League. Δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα και βέβαια με αυτά, θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής, […]