Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🎂H AEΛ γιορτάζει τα γενέθλια της και τιμά!

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 1`

➡Μια αρκετά σημαντική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου η ΑΕΛ διοργανώνει εκδήλωση ανήμερα των 94ων γενεθλίων της και μέσα από αυτήν, θα απονεμηθούν τιμές σε ανθρώπους που διακρίθηκαν υπηρετώντας τη Γαλαζοκίτρινη ομάδα, αλλά και προς αυτούς που την στηρίζουν.

Προσκεκλημένος θα είναι και ο ΠτΔ κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

🖊Το ανακοινωθέν, που είχε εκδώσει στις 02/09 το Τ.Ε της ΑΕΛ, έχει ως ακολούθως:  

PAYABL ΕΚΑ ΑΕΛ θα διοργανώσει ένα λαμπερό Gala Dinner με εκλεκτούς προσκεκλημένους, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 8:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Four Seasons. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την τιμητική παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή ευκαιρία για να τιμηθούν επιφανείς ΑΕΛίστες, καθώς και αθλητές που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ. Επίσης, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να ανακοινώσουμε ότι θα παρευρεθούν προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία με τη συμβολή τους στην ομάδα, όπως ο Milutin Aleksic, ο Duane Woodward και ο Dragan Raca.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα παρουσιαστεί το λεύκωμα της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ, ένα εξαιρετικό έργο που επιμελήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Το λεύκωμα αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο ιστορικό ντοκουμέντο, καθώς περιλαμβάνει ολόκληρη την ένδοξη πορεία της ομάδας μας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας τόσο τις σπουδαίες επιτυχίες του παρελθόντος όσο και τη σύγχρονη δυναμική της παρουσία στα αθλητικά δρώμενα.

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα τιμηθούν και οι χορηγοί της ομάδας, που υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ΑΕΛ, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της. Η εκδήλωση αυτή δεν θα είναι μόνο μια αναδρομή στην πλούσια ιστορία της ΑΕΛ, αλλά και μια γιορτή για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Ελπίζουμε ότι όλοι οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και αναμνήσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

🦓Παγκόσμια ημέρα των ζώων: Η προστασία τους, προστατεύει και τον κύκλο της ζωής!

Επόμενο Άρθρο

✍Ανόρθωση: Οι τιμές των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

✍ Σέπος ο Διγενεύς!

📖 Περίπου 25“ Στο Διγενή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κύπρος Σέπος! Όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, ο νεαρός περιφερειακός άσος, συμφώνησε με την ομάδα της Μόρφου για να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του «προσθέτοντας» […]

🏀 AEΛ – Peja 99-94: Η ιστορία ξαναγράφεται!

📖 Περίπου 45“ ➡Η ΑΕΛ είναι στον τελικό! Η ιστορία ξαναγράφεται και το βράδυ της Κυριακής, στο «Ν. Σολομωνίδης», Η Γαλαζοκίτρινη ομάδα, θέλει να υψώσει Ευρωπαϊκό Τρόπαιο, σαν εκείνο του 2003! Στον αποψινό ημιτελικό για […]

Επιστολή του Συνδέσμου Προπονητών σχετικά με το ζήτημα δηλώσεων των Εθνικών ομάδων

Επιστολή έστειλε απόψε, ο Σύνδεσμος Προπονητών, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε, αναφορικά με τη συγκρότηση των Αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων για τις διεθνείς διοργανώσεις. Παραθέτουμε πιο κάτω, αυτούσια την επιστολή: