Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍️Στου Μαντουλίδη και ο Χάρης Μαστορής

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖Περίπου 30″

➡️Δεν πέρασε πολύς χρόνος από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η μετάβαση του νεαρού, Γιάννη Γεωργίου από τον Άτλαντα προς τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και ένας ακόμη νεαρός, του Άτλαντα που πρόκειται για το γιο του Θανάση Μαστορή και συγκεκριμένα, ο Χάρης, θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο!

🖋️Κάτι που γνωστοποιήθηκε εκ μέρους του Άτλαντα, με το παρακάτω ανακοινωθέν:

Σήμερα πρέπει να κάνουμε ένα δύσκολο αποχαιρετισμό, ένα παιδί που μεγαλωσε μέσα στον Άτλαντα. Έγινε ηγέτης του παιδικού και της Εθνικής Ομάδας και κατέκτησε τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Μιλάμε για ένα αθλητή που τον παρακαλούσαμε να μην έρθει γήπεδο, ένα πρότυπο νοοτροπίας, σκληρής δουλειάς και ομαδικού παιχνιδιού.

Πλέον ο Χάρης Μάστορης θα αγωνίζεται στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη με φουλ υποτροφία ώστε να κυνηγήσει τα όνειρα του.

Για εμάς όμως θα είσαι πάντα ο Χαρούλης μας και θα είμαστε νοερά δίπλα σου να σε παρακολουθούμε και να περηφανευόμαστε ότι έχουμε βάλει το λιθαράκι μας.

Καλή σταδιοδρομία Χάρη Μαστορή.

Μια φορά Ατλαντας πάντα Ατλαντας.

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♂️Δανεικός από Κεραυνό προς ΑΕΛ, ο νεαρός Χαράλαμπος

Επόμενο Άρθρο

🗓Παγκόσμια Ημέρα κατά του Δουλεμπορίου: Σαν σήμερα το 1791…

Παρόμοιο περιεχόμενο …

✍ Στην ιστορία θα μείνει το 34ο συνέδριο ΕΑΚ – ΠΣΑΤ!

📖 Περίπου 5 λεπτά 13 χρόνια ήταν πολλά… Για να πραγματοποιείτο ξανά στην Κύπρο, το συνέδριο ΕΑΚ-ΠΣΑΤ, το οποίο έλαβε χώρα στην Πάφο κατά το τριήμερο 31/10-02/11 και διά της παρουσίας άνω των 100 σύνεδρων, […]

⛹️‍♂️ Εις… «πλάνην οικτράν» θα τελούν όσοι νομίζουν ότι η ΑΕΛ θα είναι αδιάφορη!

📖 Περίπου 30“ ➡️Μπορεί μετά τη χαμένη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση, οι ελπίδες της ΑΕΛ για είσοδο στην 4αδα των πλέι-οφ, να είναι μόνο μαθηματικές, τη στιγμή που για τους Γαλαζοκίτρινους, υπάρχει και […]

⛹️‍♀️ Γυναικείο Κ16: Ανόρθωση και Άτλαντας το ζευγάρι του τελικού!

📖 Περίπου 20“ ➡Οι ομάδες της Ανόρθωσης και του Άτλαντα, θα είναι αυτές που θα διεκδικήσουν το Τρόπαιο του Πρωταθλητή, στην επίλεκτη κατηγορία Γυναικών Κ16! Στις αποψινές αναμετρήσεις, που ήταν και οι τρίτες στη σειρά […]