Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍️Ανόρθωση: Η χορηγική συμφωνία με την IronFX και το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖Περίπου 30″ / 🖼️Εικονογράφηση κάτω από το κείμενο

➡️Στη δημοσιοποίηση χορηγικής συμφωνίας με την εταιρία IronFX, η οποία θα στηρίξει την προσπάθεια της Ανόρθωσης κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο προχώρησε το Δ.Σ της καλαθοσφαιρικής ομάδας.

Nωρίτερα σήμερα, από το Τ.Ε της «κυρίας» γνωστοποιήθηκε μέσω εικονογράφησης και το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου, όσον αφορά τις αναμετρήσεις με τη Starlites Μάλτας για την προκριματική φάση των ομίλων για το FIBA Europe Cup, όπως και για τα τέσσερα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί.

🖋️Η ανακοίνωση για την συμφωνία με την IronFX:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου Καλαθόσφαιρα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την IronFX επίσημο υποστηρικτή της ομάδας μας για την επόμενη χρονιά.

IronFX is the award-winning Global Leader in Online Trading, with 10 trading platforms and more than 500 tradable instruments in forex, spot metals, futures, shares, spot indices and commodities.

🏀Το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής: Απόλλωνας (11/09 – εντός), ΕΝΠ (14/09 – εντός), ΑΠΟΕΛ (17/09 – εκτός) και ΑΕΚ (18/09 – εκτός).

Οι αγώνες με την Starlites Μάλτας θα διεξαχθούν στις 24/09 (εκτός) και 27/09 (εντός).

🖼️Η εικονογράφηση του προγράμματος για τον Σεπτέμβριο:

Προηγούμενο Άρθρο

✍️ΑΕΛ: Γινόμενη… ως τακτική προς στην Καναδική αγορά, ανακοίνωσε τον Shamar Givance!

Επόμενο Άρθρο

✍️ΚΟΚ: Ενημέρωση για αίτηση διαπιστεύσεων

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ Κάποια στοιχεία δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα (+ το απίστευτο 70% στα τρίποντα)

📖 Περίπου 55“ Δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Ανόρθωση, εδώ και λίγο καιρό, παρουσιάζει μιαν εντυπωσιακή άνοδο στην απόδοση της, σε σημείο που αυτήν την εποχή να χαρακτηρίζεται ως η πιο […]

✍Ανακοινωθέν Κεραυνού: «Απόφαση εντελώς αντιφατική με όσα προγραμματίστηκαν στο παρελθόν»…

📖 Περίπου 1`30“ ➡Σε ανακοινωθέν προέβη σήμερα ο Κεραυνός, σχετικά με τα όλα όσα συμβαίνουν, μετά την απόφαση για το γνωστό θέμα των τεσσάρων ξένων… Η Ερυθροκίτρινη ανακοίνωση, επισημαίνει αρκετά σημεία επί του θέματος, όντας […]

✍ Anthony Adger ανακοίνωσε η Ένωση!

📖 Περίπου 45“ Στην Κύπρο επανέρχεται για να συνεχίσει την καριέρα του, ο Αμερικανός περιφερειακός άσος, Anthony Adger, ο οποίος κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, είχε αγωνισθεί στην ΕΘΑ και τώρα, θα αγωνισθεί με τη […]