Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

Κύπελλο Basket League: Στην οδό Γιώργου Θυρώτου, «εκδίδονται» τα δυο πρώτα εισιτήρια!

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Κύπελλο🏀

Διεξάγονται σήμερα οι δυο πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Basket League.

Η Payabl. EKA ΑΕΛ, υποδέχεται στο «Ν. Σολομωνίδης» την ΑΕΚ, ενώ ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Ένωση.

Τα δυο παιχνίδια, θα διεξαχθούν σε… απόσταση λίγων μέτρων και συγκεκριμένα, στην οδό Γιώργου Θυρώτου (αφιερωμένη στον αείμνηστο άσο των γηπέδων μας) όπου βρίσκονται, το «Ν. Σολομωνίδης» και η αίθουσα του Απόλλωνα.

Πρώτα, θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην ΑΕΚ (15:30), ενώ το τζάμπολ, για το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην Ένωση, θα δοθεί στις 19:30.

Τα παιχνίδια, είναι νοκ-άουτ και επομένως, οι δυο νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην 4αδα, όπου θα έχουν για αντιπάλους, τις ομάδες που θα προκύψουν μετά από τις δυο αυριανές αναμετρήσεις (ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός & ΑΠΟΠ – Ανόρθωση).

Από εκεί και πέρα και καθώς, στα νοκ-άουτ παιχνίδια, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, αναμένονται δυο σκληρές μονομαχίες, όσο και αν υπάρχει υπεροπλία της μιας ομάδας επί της άλλης, ή έστω και αν υπάρχει και ο παράγοντας της έδρας!

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στα αντίστοιχα παιχνίδια Πρωταθλήματος, που είχαν διεξαχθεί στα γήπεδα των δυο ομάδων της Λεμεσού, η ΑΕΚ είχε κερδίσει την ΑΕΛ με 91-75, ενώ το παιχνίδι, ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην Ένωση, είχε κριθεί μετά από παράταση με 83-77 (70-70 στο 40`).

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ντάσα Εβδοκίμοβα, αφήνει τη δική της σφραγίδα στο καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα!

Επόμενο Άρθρο

Κορίτσια έτοιμα για Τρόπαιο!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 14η αγωνιστική: Τι έγινε στα παιχνίδια του 1ου γύρου…

📖 Περίπου 50“ Στην 14η της στροφή μπαίνει η 1η φάση για το Πρωτάθλημα της Basket League, με τα ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ με Ανόρθωση και της Λεμεσού, καθώς η ΑΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα, να […]

Απόλλων – Ήφαιστος 80-49: Γαλάζιο το ροζ φύλλο και… 1-0 για τον Απόλλωνα!

Με νικητή τον Απόλλωνα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρώτος αγώνας για την τελική φάση των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος Τροχοκαθίσματος, παιχνίδι που έγινε στην έδρα των γαλάζιων, οι οποίοι έφθασαν στη νίκη με σχετικά εύκολο […]

🏆 Κεραυνός – Phoenix MJ Basket Plus 58-60: Το Τρόπαιο πάει στη Λεμεσό, αλλά έπρεπε να… μοιραζόταν!

Ανάγνωση: Περίπου 70“ Ο πλέον κατανοητός καλαθοσφαιρικός κανόνας, λέει ότι πάντα πρέπει να υπάρχει ένας νικητής, μετά από το κάθε παιχνίδι… Όπως απόψε, που νικητής ήταν ο Phoenix MJ Basket Plus, ο οποίος είναι ο […]