Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍Chris Pryor ο πρώτος Αμερικανός για την ΕΘΑ

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 30“

➡Την απόκτηση του Αμερικανού περιφερειακού, Chris Pryor, γνωστοποίησε με σημερινό ανακοινωθέν της η ΕΘΑ και πρόκειται για την πρώτη κίνηση ενίσχυσης που έχει ολοκληρωθεί για την Κιτρινόμαυρη ομάδα.

📝Η ανακοίνωση της ΕΘΑ:  

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Αμερικάνο καλαθοσφαιριστή Chris Pryor.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι ηλικίας 23 ετών και γεννήθηκε στο DeSoto του Texas. Έχει ύψος 1.80m, βάρος 72kg και αγωνίζεται στη θέση 1.

Ο Chris είναι απόφοιτος του Lamar University το οποίο την περσινή περίοδο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της περιφέρειας Southland.

Οι διακρίσεις του Chris σε προσωπικό επίπεδο στο NCAA 1 είναι πολλές, η κυριότερη όμως είναι η συμπερίληψη του στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας Southland την περσινή σεζόν.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Chris κατέγραψε μέσο όρο ανά παιχνίδι 11.5 πόντους, 3.6 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Η Ε.Θ.Α Έγκωμης καλωσορίζει τον Chris Pryor στην μεγάλη της οικογένεια και του εύχεται μόνο επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο στήθος.

Προηγούμενο Άρθρο

✍Συνεχίζει με Ανδρέα η ΑΕΛ!

Επόμενο Άρθρο

✍Παπαδημητρίου για Απόλλωνα!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀Συναντήθηκαν Δήμος Λεμεσού και Οργανωτική Επιτροπή του FIBA EuroBasket 2025

📖 Περίπου 2`45’’ ➡️Δελτίο τύπου απεστάλη σήμερα προς τα ΜΜΕ, σχετικά με τη συνάντηση, ανάμεσα στο νέο δήμαρχο Λεμεσού κ. Αρμεύτη και την Οργανωτική επιτροπή του FIBA EuroBasket 2025. ✍️Το δελτίο έχει ως ακολούθως: Την […]

⛹ Αυλαία… πεσίματος αυλαίας με τρεις αναμετρήσεις!

📖 Περίπου 25“ ➡Με κοινή ώρα έναρξης, τις 19:30. Διεξάγονται απόψε οι τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις για την 22η και τελευταία αγωνιστική στην 1η φάση της Basket League. Ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει στη Λεμεσό […]

✍ Shavar Reynolds ο πρώτος Ερυθροκίτρινος ξένος!

Ανάγνωση: Περίπου 20“   Στην απόκτηση του πρώτου του ξένου καλαθοσφαιριστή, προχώρησε πριν από λίγα λεπτά ο Κεραυνός. Ο λόγος είναι για τον Shavar Reynolds (11/05/1988), ο οποίος έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση […]