Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

Ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια Κυπέλλου!

Διαιτητές από το εξωτερικό, θα έλθουν για να διευθύνουν τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Basket League.

Άλλωστε, αυτό αναφέρεται και στους ορισμούς, που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΚ και χαρακτηριστικά, επισημαίνεται ότι στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (11 & 12/03), θα αγωνισθούν ως πρώτοι διαιτητές, πλην του αγώνα που θα γίνει στην Πάφο, ανάμεσα στον ΑΠΟΠ και στην Ανόρθωση (12/03), όπου ο, εκ του εξωτερικού διαιτητής, θα είναι 2ος.

Σημειώνεται επίσης ότι οι ξένοι διαιτητές, είναι πρώτης διαλογής στις χώρες τους, οι οποίες δεν απέχουν και πολύ από το νησί μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Όταν ο Κεραυνός ανέτρεψε το -20 πάνω στο ΑΠΟΕΛ…

Επόμενο Άρθρο

Η αποψινή μεγάλη γαλαζοκίτρινη επέτειος της ΑΕΛ, όταν κέρδισε την Αζοβμάς!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

😂 Ο ήρωας!!!

Ανάγνωση: Περίπου 20“ Για ακούστε προσεκτικά… Λέει ο έμπειρος Χαράλαμπος Σάντος και συμπληρώνει με τα εξής: -Τολοιπόν ρε μιτσιοί! Το «πλάνο δράσης» έχει ως εξής: Πρώτα, αντινάσσουμεν τους που μιαν τεχνική… Και μετά, εγώ τρέχω […]

📊 O Ηλιάδης κορυφαίος Κύπριος της αγωνιστικής και η σύμπτωση με Πασιαλή!

📖 Περίπου 25“ ➡Μπορεί ο Απόλλωνας να παρουσιάζεται αποδεκατισμένος κατά τη 2η φάση του Πρωταθλήματος, ωστόσο, όπως και στην πρεμιέρα της, έτσι και στη 2η της αγωνιστική, ένας δικός του καλαθοσφαιριστής, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος […]