Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🎙Θανάσης Μαστορής στο «BS»: «Ευκαιρία δοκιμών των ομαδικών ατομικών μας δυνατοτήτων»

Όλες οι κατηγορίες: Δηλώσεις🎙️

📖 Περίπου 35“

➡Με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στη 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Κ16, αναμένεται να φθάσει σήμερα στα Σκόπια, η αποστολή της Εθνικής Ανδρών Κ16, όπου και θα τελεσθεί η όλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεδομένα θα πρόκειται για μια δύσκολη προσπάθεια για τους νεαρούς μας, αλλά αν δεν το πίστευαν, δεν θα υπήρχε λόγος για… να μπουν στο αεροπλάνο!

🎙Δηλώσεις Θανάση Μαστορή

Στην ιστοσελίδα μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας, Θανάσης Μαστορής, που υπογράμμισε τα παρακάτω για την προσπάθεια των νεαρών μας:

«Πρέπει πρώτα να τονίσω ότι έμεινα συγκινημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά, σε όλο το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας.

Ευχαριστώντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το οποίο είχε φιλοξενήσει για μια βδομάδα την αποστολή, η τέλεση της προετοιμασίας, ήταν σε εντατικούς ρυθμούς και με διπλές προπονήσεις».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια στα Σκόπια, ο Θανάσης Μαστορής ανέφερε:

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε έναν δύσκολο όμιλο.

Όμως σε κάθε αναμέτρηση, με αρχή αυτήν, απέναντι στην Ολλανδία, θα παλέψουμε για το ότι καλύτερο δυνατό, με πρωταρχικό στόχο την παραμονή, αλλά και να δοκιμασθούν οι δυνατότητες μας, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Προηγούμενο Άρθρο

🗾Χιροσίμα, Ναγκασάκι: Δύο λέξεις, δύο πόλεις, μια καταστροφή, μια αιώνια ντροπή του ανθρώπου…

Επόμενο Άρθρο

🟡Γιώργος Σάββα: Στου Μάικ τα δεξιά και απέχθεια για τα… τύμπανα!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🇧🇦🇨🇾Βοσνία / Ερζεγοβίνη – Κύπρος 91-64: Έχασαν οι νεαροί μας και θα παίξουν για τις θέσεις 19 & 20 με τη Νορβηγία

📖Περίπου 25“ ➡️Ήδη κατέγραψαν επιτυχημένες εμφανίσεις, που τους απέφεραν και την παραμονή στη 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και επομένως, η ήττα από τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε προ ολίγου… ούτε καν […]

⛹️‍♀️ Η θέση της ΑΕΛ για τα ψεσινά…

📖 Περίπου 20“ ➡️Σχετικά με την απόφαση της Αναγέννησης, όπως μην παρουσιαστεί στον ψεσινό αγώνα, που ήταν ο 3ος για την τελική φάση των πλέι-οφ στο Πρωτάθλημα Γυναικών, η ΑΕΛ τοποθετήθηκε μέσω δηλώσεων, στις οποίες […]

🇨🇾🇳🇱Κύπρος – Ολλανδία 59-82: Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι νεαροί μας…

📖 Περίπου 25“ ➡Με ήττα από την Ολλανδία, ξεκίνησε στα Σκόπια η προσπάθεια της Ανδρικής Εθνικής μας Κ16, για τον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας, καθώς οι νεαροί Ολλανδοί μας κέρδισαν με 82-59. […]