Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

📜Γρηγόρης Παντούρης: Τέλος μιας καριέρας που θα ζήλευε και ο… Μαθουσάλας!

Όλες οι κατηγορίες: Ο αναζητών ευρίσκει🔎

📖 Περίπου 50“

➡Γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1982 και αποχώρησε από την ενεργό δράση στις 20 Απριλίου του 2024, δηλαδή σε ηλικία 41 ετών, 8 μηνών και 30 ημερών, ή πιο… λιανά, όταν συμπλήρωσε 15249 μέρες ζωής!

Αλλά αποχώρησε ευρισκόμενος στο 100% των δυνάμεων του, ακμαίος δηλαδή και αγωνιζόμενος στο ανώτατο επίπεδο και αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι του Απόλλωνα, του ζήτησαν να συνεχίσει για μιαν ακόμη αγωνιστική περίοδο, παράλληλα με το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας!

Ωστόσο η απόφαση του Γρηγόρη Παντούρη είναι οριστική…

Πρόκειται λοιπόν για μιαν καριέρα που θα ζήλευε και ο… Μαθουσάλας αυτούσιος!

Ποιο όμως ήταν το πρώτο του παιχνίδι;

Ο χρόνος λοιπόν πάει πίσω και συγκεκριμένα στην αγωνιστική περίοδο 1999-2000!

Όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Λεμεσού και σε μιαν εντός έδρας αναμέτρηση της εκ Λεμεσού ομάδας, με αντίπαλο την ΕΘΑ, ο τότε προπονητής της, Βασίλης Φραγκιάς του έδωσε εντολή να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο!

Που να φανταζόταν λοιπόν και ο ίδιος ο Γρηγόρης, ότι από τη στιγμή εκείνη θα έπρεπε το ημερολόγιο να γράψει 20 Απριλίου του 2024, για να αγωνιζόταν για τελευταία φορά!

Ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος!

Επιπλέον να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδρομής, μόνο σε δύο αγωνιστικές περιόδους είχε λείψει από τη μεγάλη κατηγορία.

Ο λόγος για το 2020 και το 2021, όταν είχε αγωνισθεί στην Ανόρθωση, όταν η ομάδα της Αμμοχώστου, είχε αγωνισθεί στη Β2 και στη Β1 αντίστοιχα, πριν επανέλθει στην ιστορική της θέση, όπως δηλαδή ισχύει και για το… Μαθουσάλα Γρήγορη Παντούρη!

Προηγούμενο Άρθρο

✍️AEΛ: Συνεχίζει με Βασίλη Τασία!

Επόμενο Άρθρο

🪪Ταυτότητα καλαθοσφαιριστή, Κρις Σοφρωνίου!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ Χρίστος Βραχίμης: Άφησε μιαν ανεξίτηλη σφραγίδα!

📖 Περίπου 25“   Είναι τόσες και τόσες οι προσωπικότητες που έχουν περάσει από το καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα και που δεδομένα, τους άξιζε μια μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτήν που έλαβαν στο τέλος, ανεξάρτητα από το ότι […]

🏀 Η πορεία του Απόλλωνα στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα

Ανάγνωση: Περίπου 40“ Έντονη ήταν η παρουσία του Απόλλωνα και στις Αναπτυξιακές διοργανώσεις, για μιαν ακόμη φορά, όσον αφορά την περασμένη αγωνιστική περίοδο! Η πραγματικότητα, είναι ότι γίνεται καλή δουλειά από τους ανθρώπους εκείνους, που […]

🏆Κεραυνός – Απόλλων: Ένα Τρόπαιο περιμένει!

📖 Περίπου 20“ ➡Κεραυνός και Απόλλωνας (απ)έδειξαν την αποφασιστικότητα τους να φθάσουν ως εκεί που… δεν πάει άλλο, όσον αφορά το αν τα Ερυθροκίτρινα Τροχοκαθίσματα, θα… τερματίσουν ως το πρώτο τους Τρόπαιο Πρωταθλητή (μετά από […]