Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍ΑΕΛ: Ανακοινώσεις με… έντονη Σερβία!

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 30“

➡Την επάνοδο της Τιάνας Ράτσα ανακοίνωσε η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, καθώς και την απόκτηση της διεθνούς εκ Σερβίας, Teodora Turudic.

Οι δυο καλαθοσφαιρίστριες, αναμενόμενα θα βοηθήσουν αρκετά στην όλη προσπάθεια της Γαλαζοκίτρινης ομάδας, στη διοργάνωση του Europe Cup.

Σημειώνεται βέβαια ότι στην ΑΕΛ, εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται η Πέτρα Όρλοβιτς, η οποία ως γνωστόν, έχει Σέρβικες καταβολές, αλλά έχει την Κυπριακή υπηκοότητα, όπως και η Τιάνα Ράτσα.

📝Τα δυο ανακοινωθέντα:

⛹️‍♀️Τιάνα Ράτσα

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με την διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Tijana Raca

Ολόκληρη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλωσορίζει την Tijana στην βασίλισσα και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Καλωσόρισες Tijana»

⛹️‍♀️Teodora Turudic

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την συμφωνία της ομάδας μας, με την διεθνή Σέρβα καλαθοσφαιρίστρια Teodora Turudic.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ, καλωσορίζει την Teodora στη βασίλισσα και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

Καλωσόρισες Teodora»

Προηγούμενο Άρθρο

🟡ΑΕΛ: Γαλαζοκιτρίνων ανακοινωθέντα… πληκτρολογούνται!

Επόμενο Άρθρο

✍Απόλλων: Το πηδάλιο στο Γρηγόρη!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ ΕΝΠ – ΑΕΛ: Στο Παραλίμνι ανοίγει η αυλαία

📖 Περίπου 25“ Έναρξη στις 19:30 Με την αναμέτρηση στο Παραλίμνι, ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής για την 1η φάση της Basket League. Η μη έχουσα καμιά νίκη στο μέχρι τώρα Πρωτάθλημα, Ένωση υποδέχεται […]

✍️T.J. Bickerstaff για ΑΕΛ!

📖Περίπου 1`15″ ➡️Νέα προσθήκη και σημαντική, για την ΑΕΛ, εκ της οποίας γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, η απόκτηση του Αμερικανού πάουερ-φόργουοντ και σέντερ, T. J. Bickerstaff, o οποίος καταφθάνει στη Γαλαζοκίτρινη ομάδα με πολύ καλές […]

⛹️‍♀️Ένα φιλικό ανάμεσα στους Γυναικείους θρύλους των δυο υπερδυνάμεων, δεν πρέπει να γίνει;

📖 Περίπου 20“ ➡Πως θα μπορούσαν οι καλαθοσφαιρίστριες της 10ετίας του 2000, να βοηθήσουν τις σύγχρονες μας κοπέλες που αγωνίζονται στις Γυναικείες διοργανώσεις; Το «BS»… ρίχνει λοιπόν και δημόσια την πρόταση στη δημοσιότητα (μετά από […]