Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♀️Για την Εβελίνα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Όλες οι κατηγορίες: Αρθρογραφία / Απόηχοι✒️

📖 Περίπου 35“

➡Με την ατομική διάκριση, ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της όλης διοργάνωσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3ης κατηγορίας, επιστρέφει από το Γιβραλτάρ μαζί με την Εθνική Γυναικών Κ16, η Εβελίνα Δημητριάδη.

Σε γενικότερες γραμμές, το ταλέντο της νεαρής καλαθοσφαιρίστριας ήταν ευδιάκριτο από καιρό στην ομάδα της, την Ανόρθωση.

Η Εβελίνα είναι μια κοπέλα παθιασμένη για το άθλημα, σε σημείο μάλιστα που… αναγκάζει τους γονείς της, μέχρι και σε… βάρδιες μεσονυκτίου για να παρακολουθούν μαζί της διάφορα καλαθοσφαιρικά γεγονότα.

Από εκεί και πέρα όμως, η διάκριση αυτή, μπορεί να αποτελεί ένα είδος ανταμοιβής, τόσο για τους κόπους και το ταλέντο της, μόνο όμως που η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι, όλοι μαζί καλούνται να διαχειριστούν καθώς πρέπει την εν λόγω διάκριση, ούτως ώστε αυτό το ταλέντο να συνεχίσει την “απογείωση” του, εντός προσγειωμένου πλαισίου!

Το δε σημαντικότερο, για το τέλος…

«Εσκεμμένα» προτιμήθηκε διπλή φωτογραφία, καθώς στη μια εικονίζεται η ίδια και στην άλλην, η Εθνική και αυτό επειδή οι ατομικές επιτυχίες, προέρχονται από την ομαδικότητα!

Προηγούμενο Άρθρο

😥-Γιαγιά, μα παίζουν και οι μεγάλοι πόλεμο;

Επόμενο Άρθρο

✍Ανακοίνωσε Πηλακούτα ο Ολυμπιακός!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση & ΑΕΚ – Άτλαντας: Δυο αναμετρήσεις, βάλσαμο!

📖 Περίπου 50“ ➡Ας μην… παριστάνουμε τους… στρουθοκάμηλους! Κατά τις τελευταίες τρεις περίπου βδομάδες, είχε δημιουργηθεί μια έκρυθμη κατάσταση στο γενικότερο χώρο του καλαθοσφαιρικού μας στερεώματος, είτε με αποχωρήσεις (κυριολεκτικές και μεταφορικές), είτε με ανακοινώσεις… […]

8️⃣ H με διαστάσεις απόσυρση μιας φανέλας, μιας μοναδικότητας! 

📖 Περίπου 55“ ➡Η απόσυρση μιας φανέλας, σαν εκείνης του Γιώργου Θυρώτου, σαν εκείνης του Πάρι Παπαέλληνα, δυο ανθρώπων, εκ των πατριαρχών της καλαθόσφαιρας μας, είναι η υπέρτατη τιμή που θα μπορούσε να αποδώσει κανείς […]

⛹️‍♀️ Γερμανία, Αυστραλία, Ελλάδα και τώρα Ιταλία για Μαρίσσα (τι δηλώνει στο BS)!

📖 Περίπου 40“ Την εμπειρία και της Ιταλικής Γυναικείας καλαθόσφαιρας θα αποκομίσει η διεθνής μας περιφερειακή καλαθοσφαιρίστρια, η Μαρίσσα Πάγκαλος, μιας και όπως η Umpertide, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2, έχει γνωστοποιήσει την απόκτηση της, […]