Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍Κεραυνός: Ανακοίνωσε Horton!

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 30“

➡Κατά την προσωπική άποψη του υπογράφοντα (και όχι μόνο), ο Horton ήταν ο κορυφαίος ξένος που αγωνίστηκε στις διοργανώσεις της Basket League, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυστηρός με τον εαυτό του, ως επαγγελματίας και εντός των γραμμών, σε σταθερά ψηλά αγωνιστικά δεδομένα, ευχέρεια στο σκοράρισμα, άλμα, αντίληψη και κυρίως εκρηκτικότητα, ήταν τα κύρια αγωνιστικά στοιχεία με τα οποία «συστήθηκε» στο καλαθοσφαιρικό κοινό του τόπου μας, ως καλαθοσφαιριστής στην Ανόρθωση.

✍Σήμερα λοιπόν, τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή, ανακοίνωσε ο Κεραυνός με το ακόλουθο λεκτικό:

«O Kεραυνός ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Landrious Zaccheus Horton για τη νέα σεζόν 2024-2025.

Ο καλαθοσφαιριστής αγωνιζόταν τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα μας με την ομάδα της Ανόρθωσης και ήταν ένας από τους κύριους συντελεστές της επιτυχημένης της πορείας στην Basket League.

Καλωσορίζουμε τον Χόρντον στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Προηγούμενο Άρθρο

🏀Η νέα πρόκληση της καλαθοσφαιρικής πορείας του Γιώργου έχει ήδη αρχίσει!

Επόμενο Άρθρο

✍Ο «Κόντο» αρθρογραφεί και ερωτά: Απεριόριστος Χρόνος Συμμετοχής στους 4 Ξένους;

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏆Γαλαζοκίτρινοι και Ερυθροκίτρινοι, έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο Σούπερ-καπ (Αφιέρωμα 2/4)

📖 Περίπου 50“   ΑΠΟΕΛ και Κεραυνός, είναι οι δυο ομάδες, οι οποίες μαζί με την ΑΕΛ, κυριαρχούν στο θεσμό του Σούπερ-καπ, μιας και είναι αυτές που προηγούνται και στον πίνακα των κατακτήσεων. Ωστόσο, δυο […]

✍ΕΝΠ: Ανακοίνωση για το 6ο Τουρνουά «Δώρος Ισαάκ»

📖 Περίπου 20“ ➡Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση τιμάει το δικό της ήρωα, το Δώρο Ισαάκ, μέσω του καθιερωμένου Τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται στο «Παλατάκι» και που φέτος, θα έχει και διεθνή […]

🎫Αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων του FIBA EuroBasket 2025, ένα χρόνο ακριβώς πριν το τζάμπολ!

📖 Περίπου 1`40“ ➡Νέο δελτίο τύπου εστάλη σήμερα προς τα ΜΜΕ, σχετικά με την έναρξη διαδικασίας προπώλησης εισιτηρίων για το EuroBasket 2025. 🖊To κείμενο έχει ως ακολούθως: Σε ακριβώς ένα χρόνο από σήμερα, στις 27 […]