Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍Η αιχμηρή τοποθέτηση του Αλέξη, δεν ήταν… Κεραυνός εν αιθρία!

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις / Δελτίο Τύπου✍

📖 Περίπου 35“

➡Μπορεί η εποχή να είναι καλοκαιρινή, αλλά τα… σύννεφα μαζεύονταν σιγά – σιγά πάνω από τον καλαθοσφαιρικό μας ορίζοντα, να σημειώθηκαν οι χθεσινές εξελίξεις και επομένως, η δημόσια τοποθέτηση του άλλοτε διεθνή, Αλέξη Ζαχαρίου, που είναι και μέλος του Ερυθροκίτρινου Δ.Σ, μόνο ως… Κεραυνός εν αιθρία δεν μπορεί να εκληφθεί (κατανοητή η… παρομοίωση).

Την (υπέρ των Κύπριων, αιχμηρή) τοποθέτηση του Ζαχαρίου, «αναπαρήγαγε» η FB ιστοσελίδα του Κεραυνού, όπου αναγράφηκαν τα παρακάτω:

«Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Αλέξης Ζαχαρίου, μέλος του Δ.Σ του Keravnos Strovolou Basketball και νυν εκπρόσωπος τύπου του Καλαθοσφαιρικού Κεραυνού, τάσσεται δημόσια υπέρ των Κυπρίων καλαθοσφαιριστών.

Ο Αλέξης εξέφρασε δημόσια την προσωπική του τοποθέτηση στα ΜΚΔ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αυτοί που υποστήριξαν και κατά συνέπεια ψήφισαν την απόφαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας είναι ανίδεοι και καιροσκόποι, υπονοούμενος ότι δεν βλέπουν το μακροπρόθεσμο όφελος της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, αλλά βλέπουν αυτό που ευνοεί άμεσα το σωματείο που εκπροσωπούν.

Αναφέρθηκε επίσης σε παρασκήνιο αρκετών τώρα εβδομάδων και αποφάσεις που έχουν ληφθεί πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς να είναι εις γνώση όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Καταλήγοντας, είπε ότι θα είναι σύμμαχος σε οποιαδήποτε απόφαση πάρουν οι Κύπριοι καλαθοσφαιριστές».

Προηγούμενο Άρθρο

🇨🇾🇲🇹Κύπρος – Μάλτα 71-82: Δεν πειράζει κορίτσια (Με Νορβηγία στα ημιτελικά)!

Επόμενο Άρθρο

😉Έναν Ντίνο Τσέλεπο τον χρειαζόμαστε άμεσα στην καλαθόσφαιρα μας!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

✍Ανακοίνωση Ανόρθωσης για τα εισιτήρια ενόψει Starlites

📖 Περίπου 20“ ➡Ανάρτηση σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων από πλευράς Ανόρθωσης, ενόψει του επαναληπτικού απέναντι στην Starlites Μάλτας, για την προκριματική φάση των ομίλων για το FIBA Europe Cup, ανάρτησε το Τ.Ε της προσφυγικής […]

🦽 Απόλλων – Κεραυνός 48-53: Συναρπαστικό ντέρμπι έγινε στη Λεμεσό!

📖 Περίπου 25“ Με… φόρα μπήκε ως φαίνεται στο νέο Πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος ο νεοσύστατος Κεραυνός Rollers, καθώς στο μεγάλο ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης, κέρδισε μέσα στη Λεμεσό τον μόνιμο κάτοχο των […]

✍Ανακοίνωση Ομόνοιας: «Πέρσι δηλώσαμε αδυναμία στελέχωσης»

📖 Περίπου 45“ ➡Ανακοίνωση εξέδωσε το Τ.Ε της Ομόνοιας, σχετικά με την απόφαση για μη κάθοδο της καλαθοσφαιρικής ομάδας κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 🖊Το λεκτικό του ανακοινωθέντος, έχει ως ακολούθως: «Ως ΔΣ του ΑΣΟΛ […]