Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏀Από Κόσσοβο, Τσεχία, Εσθονία ή Σλοβακία ο Ερυθροκίτρινος δρόμος για τον όμιλο του BCL!

Όλες οι κατηγορίες: BCL🏀

📖 Περίπου 20“

➡Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για την 9η διοργάνωση του BCL, με το Κυπριακό ενδιαφέρον, να εστιάζεται στον Κεραυνό, που θα πρέπει να προκριθεί μέσα από τρεις προκριματικούς γύρους, για να δώσει το παρών στον όμιλο και που πρόκειται για τον 4ο, όπου περιμένουν οι Προμηθέας (Ελλάδα), Γαλατασαράι (Τουρκία) και Ράστα Βέχτα (Γερμανία).

Οι Ερυθροκίτρινοι κληρώθηκαν στο 2ο τουρνουά προκριματικών και στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσουν την Τρέπστα του Κοσσόβου και αν προκριθούν, τότε στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν την Τσέχικη Νίμπουργκ.

Εφόσον ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια, τότε στον τελικό θα αναμετρηθούν είτε με την Κάλεβ Κράμο (Εσθονία), είτε με τη Λέβιτσε της Σλοβακίας.

Προηγούμενο Άρθρο

😥Παγκόσμια μέρα κατά των βασανιστηρίων: Το φαινόμενο δεν έχει εξαλειφθεί!

Επόμενο Άρθρο

✍AEK: Επανάφερε τον Brison Gresham!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

💯 λέξεις για τον Κεραυνό

Ανάγνωση: Περίπου 20“ Η ψυχολογία, ως γνωστόν είναι με το μέρος αυτού που… επέστρεψε, ενόψει του 5ου τελικού, όπου θα έχει και την έδρα. Αλλά, ο ίδιος ο Μιχάλης Κακιούζης και οι πολύπειροι παίκτες του, […]

🏆 Στον απόηχο των ημιτελικών, τι… άφησαν στο «ΤΠΕ» οι τέσσερεις χθεσινοί μονομάχοι…

📖 Περίπου 60“ ➡ΑΕΚ και Κεραυνός, για 4η φορά στα 7 τελευταία χρόνια θα συνθέσουν το ζευγάρι των διεκδικητών του 55ου Τροπαίου για το θεσμό του Κυπέλλου (27/03, ΤΠΕ, 19:30)… Σε μεγαλύτερο βαθμό οι Πρασινοκίτρινοι […]