Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♀️Μαρίσσα: Από Μοσχάτο, στο Βύρωνα μέσω… Ιταλίας και τι δηλώνει στο «BS»!

Όλες οι κατηγορίες: Δηλώσεις🎙️

📖 Περίπου 40“

➡Την καλαθοσφαιρική της «περιήγηση», συνεχίζει η Μαρίσσα Πάγκαλος καθώς η διεθνής μας περιφερειακή καλαθοσφαιρίστρια, μετά τις Γερμανία, Αυστραλία, Ιταλία, για δεύτερη φορά στην καριέρα της, θα αγωνισθεί στο Πρωτάθλημα της Α1 Ελλάδος, τη φορά αυτή με τα χρώματα του Αθηναϊκού.

Μιας ομάδας που ως φαίνεται, επανέρχεται δυναμικά στο Ελληνικό Γυναικείο στερέωμα, ομάδα με ιστορία, μιας και ήταν και η πρώτη στο χώρο, που είχε κατακτήσει και Ευρωπαϊκό Τρόπαιο!

Ωστόσο για τη Μαρίσσα, σημειώνεται ότι πέρσι τέτοιον καιρό, εντασσόταν στην Ελευθερία Μοσχάτου, μετά συνέχισε στην Ιταλία και επομένως… μέσω Ιταλίας, από Μοσχάτο πάει στο Βύρωνα (9, 4 χιλιόμετρα η απόσταση)!

🎙Τι δηλώνει στο «BS»

Πιο κάτω, ας δούμε τι δηλώνει η ίδια στην ιστοσελίδα, για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα της:

«Στον Αθηναϊκό, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια δυναμικής επανόδου του στο προσκήνιο καθώς πρόκειται για μιαν ομάδα με ιστορία στο χώρο και είμαι χαρούμενη καθώς θα αποτελέσω ένα κομμάτι της προσπάθειας αυτής.

Προσωπικά και όπως πάντα, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να είμαι πανέτοιμη αγωνιστικά και ανά πάσα στιγμή να φαίνομαι χρήσιμη στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έτσι, να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα, για να φθάσει στην επίτευξη των στόχων της».

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♀️Η Αντωνία, πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας της!

Επόμενο Άρθρο

🏀Σε πολλά επίπεδα χτίζεται ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🦽Στον απόηχο της ιστορίας η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Νίκη Τελώνη, σε δηλώσεις στο “BS”

📖 Περίπου 40“ ➡Ιστορία έγραψαν τα Εθνικά μας Τροχοκαθίσματα κατά τη συμμετοχή τους στο διεθνές Τουρνουά που διεξήχθη στη Βουλγαρία! Ασφαλώς το εγχείρημα αυτό θα πρέπει να αποτελέσει το ερέθισμα με στόχο την περαιτέρω προώθηση […]

⛹️‍♀️ Γερμανία, Αυστραλία, Ελλάδα και τώρα Ιταλία για Μαρίσσα (τι δηλώνει στο BS)!

📖 Περίπου 40“ Την εμπειρία και της Ιταλικής Γυναικείας καλαθόσφαιρας θα αποκομίσει η διεθνής μας περιφερειακή καλαθοσφαιρίστρια, η Μαρίσσα Πάγκαλος, μιας και όπως η Umpertide, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2, έχει γνωστοποιήσει την απόκτηση της, […]

Κάλια Παπαδοπούλου στο BS: «Στόχος η γρήγορη βελτίωση»

Μέσα στο πνεύμα των… ημερών, η διοίκηση της Payabl. EKA ΑΕΛ, «ακολουθώντας έμπρακτα» το παράδειγμα της χθεσινής μεγάλης μέρας για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα (και όχι μόνο για τη Γυναικεία), ανέθεσε στην Κάλια Παπαδοπούλου, το απαιτητικό […]