Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♀️Να γιατί ο Λεκισβίλη θα έχει δύσκολο έργο στην Εθνική Γυναικών

Όλες οι κατηγορίες: Δια υπογραφής🖊️

📖 Περίπου 45“

➡️Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο Αλέξης Λεκισβίλη, θα είναι ο αντικαταστάτης του Ηρακλή Πιττάκα στο Γυναικείο Αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας.

Πρώτη αποστολή του προπονητή του ΑΠΟΠ (που θα έχει για άμεσο συνεργάτη του, τον Πάνο Πολεμίτη, όπως και στην ομάδα της Πάφου), θα είναι οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μικρών Κρατών, που θα πραγματοποιηθούν στο Κόσσοβο από τις 25 ως τις 30 Ιουνίου.

Ωστόσο ο Αλέξης Λεκισβίλη, γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα έχει να επιτελέσει ένα πολύ δύσκολο έργο, που βέβαια δεν θα αφορά την καθαυτό διοργάνωση, αλλά και τη γενικότερη πορεία που τον περιμένει, κατά την πρώτη του «σπουδή» ως πρώτος Ομοσπονδιακός προπονητής.

Αυτό το έργο λοιπόν, φέρει… όνομα και επώνυμο και είναι αυτό του προκατόχου του, που ήταν ο Ηρακλής Πιττάκας, στο πλευρό του οποίου ο Λεκισβίλη, είχε τελέσει ως συνεργάτης.

Διότι το έργο του Ηρακλή Πιττάκα, ήταν επιτυχημένο, σε σημείο που αυτό, εκτιμήθηκε από την κοινωνία της καλαθόσφαιρας μας και ειδικότερα από τις ίδιες τις κοπέλες, λόγω βέβαια των επιτυχιών, όπως η κατάκτηση της 1ης θέσης στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες Μικρών Κρατών, που είχαν πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, αλλά και η νίκη πάνω στο Μαυροβούνιο κατά τους περσινούς ΑΜΚΕ της Μάλτας.

Επιπρόσθετα, υπάρχει και η γενικότερη προσέγγιση του έργου που άφησε ο Ηρακλής Πιττάκας, μιας και η πορεία της Εθνικής Γυναικών κατά την παρουσία του, η εικόνα της, ήταν ένας φάρος ελπίδας, λόγω της κατιούσας πορείας που παρουσιάζει η Γυναικεία καλαθόσφαιρα στον τόπο μας…

Πάντως ο Αλέξης Λεκισβίλη, μέσα από τη δουλειά που πραγματοποιεί ως προπονητής στον ΑΠΟΠ, αποδεικνύει χρόνο με το χρόνο ότι τα σκαλοπάτια της προπονητικής του εξέλιξης τα πατάει με στέρεα βήματα!

Προηγούμενο Άρθρο

😥 Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου…

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Τη δική της ιστορία έχει γράψει η Έλενα Τσιαηλή

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹ Αναπτυξιακό Ανδρών Κ14: Να βρεθεί ένας τρόπος μείωσης της αγωνιστικής περιόδου;

Ανάγνωση: Περίπου 35“ Η φετινή αγωνιστική περίοδος, ξεκίνησε στις 01/10/2022 και τώρα μπήκε Ιούλιος για να τελειώνει και δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι λοιπόν μια αγωνιστική περίοδος που διαρκεί 9 μήνες (!), για τις […]

🇬🇪🇨🇾Γεωργία – Κύπρος 47-48: Μπράβο στις κοπελιές μας!

📖 Περίπου 35“ ➡Τι και αν οι κοπέλες της Εθνικής μας Κ16, είχαν ένα κενό διάστημα σκοραρίσματος, που κράτησε για 8 ολόκληρα λεπτά και 35 δευτερόλεπτα; Στο τέλος όμως τα κατάφεραν και ξεκίνησαν με τον […]

🤔Αν κάποιος δεν θέλει… δισιάνι, δεν σημαίνει ότι δεν του αξίζει σεβασμός!

📖 Περίπου 35“ ➡Όπως είχα αρθρογραφήσει σε πρόσφατη ανάρτηση, σαν στρατιώτης ήλθα στο χώρο της καλαθοσφαιρικής δημοσιογραφίας και σαν στρατιώτης θα απολυθώ… Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι τη δική του ιστορία, ο καθένας τη […]