Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♀️ Ανόρθωση – Άτλαντας (Γυναίκες Κ16): Τα πάντα όλα για το πρώτο βήμα προς το Τρόπαιο!

Όλες οι κατηγορίες: Αναπτυξιακό🏀

📖 Περίπου 50“

➡️Ανόρθωση και Άτλαντας, για δεύτερη φορά στην καλαθοσφαιρική Αναπτυξιακή τους ιστορία, θα είναι αντίπαλοι σε έναν τελικό!

Η πρώτη φορά, συνέβη πριν από δυο αγωνιστικές περιόδους, όταν σε ηλικιακό επίπεδο Κ14 και στους Άνδρες, είχαν τεθεί αντιμέτωποι στην τότε τελική φάση, με νικητή τον Άτλαντα (σκορ νικών / ηττών 2-1).

Φέτος λοιπόν, είναι η σειρά των κοριτσιών, που αντιπροσωπεύουν το μέλλον των δυο ομάδων και στην ηλικιακή κατηγορία των 16, να τεθούν ως αντίπαλοι σε μια σειρά τελικών των πλέι-οφ και πρόκειται βέβαια για την επίλεκτη κατηγορία.

Σήμερα λοιπόν στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού (έναρξη στις 18:00), οι κοπέλες των δυο ομάδων… με την καλή έννοια, «ακονίζουν» τα αγωνιστικά τους ξίφη, για να φθάσουν στο πρώτο βήμα κατάκτησης του φετινού Τίτλου και στη συνέχεια θα χρειαστούν ένα ακόμα μιας και ο Πρωταθλητής αναδεικνύεται στις δυο νίκες!

Τη στιγμή που η ομάδα της Ανόρθωσης, ως κάτοχος του Τίτλου, θέλει να κρατηθεί στην κορυφή για 2η στη σειρά αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Άτλαντα, στοχεύει στο να τα διαδεχθεί!

Η Ανόρθωση θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και επομένως, η πλήρης εκμετάλλευση του αρκεί για να της χαρίσει το Τρόπαιο, ενώ για τον Άτλαντα, απαραίτητη προϋπόθεση, είναι μια τουλάχιστον νίκη μέσα στην έδρα της αντιπάλου της!

Σημειώνεται ότι κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι δυο ομάδες, είχαν τεθεί ως αντίπαλοι τόσο στη φάση των ομίλων, όσο και στην Επίλεκτη κατηγορία.

Νικήτρια στις τρεις αναμετρήσεις που είχαν γίνει, ήταν η ομάδα της Ανόρθωσης:

Φάση ομίλων: Άτλαντας – Ανόρθωση 50-69

Επίλεκτη κατηγορία: Ανόρθωση – Άτλαντας 59-57, Άτλαντας – Ανόρθωση 41-65

Προηγούμενο Άρθρο

🏀 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ: Για να μείνει στην κορυφή, αλλά διόλου εύκολη η αποστολή της!

Επόμενο Άρθρο

🌷 Νόσος του Πάρκινσον και μια μικρή ιστορία…

Παρόμοιο περιεχόμενο …

✍«Φοίνικας και Δικέφαλος Αετός, μαζί φτερουγίζουν»!

📖 Περίπου 40“ ➡Ευχητήρια ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το Τ.Ε. της Ανόρθωσης, με την ευκαιρία των εορτασμών της σημερινής μέρας για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Ιδιαίτερα συγκινητικά τα γραφόμενα σε αυτό, […]

🏀 Από πότε έχουμε να δούμε προσφυγικό ντέρμπι σε επίπεδο 1ης κατηγορίας;

Ανάγνωση: Περίπου 25“ Είναι με… αγωνία που αναμένεται η διαδικασία κλήρωσης της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, όσον αφορά το Πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας… Διότι υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος! Το πότε θα κληρωθούν αντιμέτωπες οι δυο […]

H ενημέρωση για τα Αναπτυξιακά, Κ18 (Ανδρών) & Κ14 Ανδρών & Γυναικών (links)

Έγιναν χθες οι αγωνιστικές, των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Κ18 και Κ14 και συγκεκριμένα, στους Άνδρες όσον αφορά την Α1` κατηγορία και στις Γυναίκες, όσον αφορά τις επίλεκτες κατηγορίες και στα δυο φύλα. Στους παρακάτω συνδέσμους, μεταφέρονται […]