Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♂️ ΕΝΑΔ – Άτλαντας & Διγενής – ΚΝΑΝ: Πλώρη για τελικό, θέλουν και οι τέσσερεις!

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

📖 Περίπου 30“

Τα… αστεία τελείωσαν και πλέον το πραγματικό Πρωτάθλημα, τώρα είναι που αρχίζει καθώς σήμερα διεξάγονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, στη Β1!

Η ΕΝΑΔ υποδέχεται τον Άτλαντα (Α` Αστική Αγίου Δομετίου / Έναρξη στις 17:00) στον ημιτελικό της διασταύρωσης θέσεων 1 & 4, ενώ ο Διγενής υποδέχεται το Κ. Ν. Αγίου Νικολάου (Αίθουσα Δήμου Αγίου Δομετίου / Έναρξη στις 18:30), για τις θέσεις 2 & 3.

Ζητούμενο πρόκρισης για τον τελικό, δυο νικηφόρες αναμετρήσεις.

ΕΝΑΔ και Διγενής, ξεκινούν με το πλεονέκτημα της έδρας και αυτονόητα θέλουν να το εκμεταλλευθούν, ούτως ώστε η απόσταση τους από την τελική φάση, να είναι όση, μιας ακόμη νίκης!

Την ίδια στιγμή όμως, οι δυο φιλοξενούμενες ομάδες, δεν μεταβαίνουν στις έδρες των αντιπάλων τους με… μοιρολατρική διάθεση!

Αλλά, για να παλέψουν, στοχεύοντας στην «κλοπή» του σε βάρος τους, αρχικού πλεονεκτήματος, να το πάρουν μαζί τους στις έδρες τους, ούτως ώστε να προσπαθήσουν εκεί, για τη δεύτερη και καθοριστική νίκη!

Όπως και να έχει, δυο εκ των τεσσάρων, θα φθάσουν σήμερα στο… 1-0!

Προηγούμενο Άρθρο

🏀Ανόρθωση – Κεραυνός 70-61: Κέρδισε το ντέρμπι, πέρασε στη 2η θέση και έριξε στην 3η τον Κεραυνό!

Επόμενο Άρθρο

📊Σιμιτζής ο κορυφαίος Κύπριος κατά την 20η αγωνιστική!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♀️ ΝΒΑ B. C Vs Ανόρθωση: Κορίτσια πανέτοιμα για μάχη!

Ανάγνωση: Περίπου 30“ Διεξάγεται σήμερα στην αίθουσα του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα (τζάμπολ στις 12:00), ο πρώτος αγώνας για την τελική φάση του Γυναικείου Πρωταθλήματος Επίλεκτης κατηγορίας κάτω των 16, ανάμεσα στο ΝΒΑ B. C και […]

Ιστορία με υπογραφή… Αγίου Νικολάου!

Μόλις φέτος, επανήλθε στην Κυπριακή καλαθοσφαιρική ζωή και από την… πρώτη, κατέκτησε και τον Τίτλο! Για το Κέντρο Νεότητος Αγίου Νικολάου ο λόγος, που απόψε, γιορτάζει την κατάκτηση του Τίτλου, μετά τη 2η νίκη του […]

🇨🇾Κύπρος – Ανδόρρα🇦🇩 50-56: Ήττα σοκ…

Ανάγνωση: Περίπου 45“   Με ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, ξεκίνησε η προσπάθεια της Γυναικείας Εθνικής μας ομάδας Κ18, στο Δυρράχιο της Αλβανίας, καθώς στο παιχνίδι του 1ου ομίλου για την 3η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι […]