Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹ Νίκησαν οι Διγενής και Phoenix MJ, ξεκαθάρισε ο πίνακας των πλέι-οφ!

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

📖 Περίπου 50“

Με νίκες για τους Διγενή και Phoenix MJ, ολοκληρώθηκαν οι δυο αποψινές αναμετρήσεις για τη Β1 και ταυτόχρονα, έπεσε και η αυλαία της 1ης φάσης.

Στην αναμέτρηση που έγινε στον Άγιο Δομετίο, ο Διγενής νίκησε την Εθνική Ενόπλων με 74-55, ενώ σε αυτήν που έγινε στην 3η τεχνική σχολή Λεμεσού, το Phoenix MJ, κέρδισε το Κ. Ν. Αγίου Νικολάου με 73-55.

Δηλαδή, παρά… έναν πόντο και θα σημειωνόταν το ίδιο σκορ και στις δυο αναμετρήσεις!

Ύστερα από αυτά τα αποτελέσματα, ο Διγενής τερμάτισε στη 2η θέση και αποφεύγει τη διαδικασία της προημιτελικής φάσης για τα πλέι-οφ, ενώ το ΚΝΑΝ, παρά την αποψινή του ήττα, τερμάτισε στην 3η θέση και στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει το Youth Stars, για το ζευγάρι των θέσεων 3 & 6.

Επίσης, το άλλο ζευγάρι που σχηματίστηκε, είναι αυτό ανάμεσα στο Phoenix MJ και στον Άτλαντα (θέσεις 4 & 5).

ΚΝΑΝ και Phoenix MJ, θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η πρόκριση κρίνεται στις δυο νίκες.

Ο νικητής των θέσεων 4 & 5, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ΕΝΑΔ (θέσεις 1 & 4), με πλεονέκτημα για την ομάδα του Αγίου Δομετίου, ενώ ο νικητής των θέσεων 3 & 6, θα αντιμετωπίσει το Διγενή (θέσεις 2 &3), με πλεονέκτημα, στο Διγενή.

Η πρόκριση κρίνεται στις δυο νίκες.

Στον τελικό, θα αναμετρηθούν οι νικητές των δυο ημιτελικών, με πλεονέκτημα έδρας για την ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα κατά την 1η φάση, ενώ ο Πρωταθλητής, θα αναδειχθεί στις τρεις νίκες.

*Η Εθνική Ενόπλων, δεν μετέχει στη διαδικασία των πλέι-οφ.

📊Στατιστικά:

Διγενής – Εθνική Ενόπλων 74-55

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2364226/bs.html

Phoenix MJ – ΚΝΑΝ 73-55

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2364216/bs.html

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♂️ Η δημόσια πρόταση του «BS» για το… αιώνιο πρόβλημα των ξένων καλαθοσφαιριστών

Επόμενο Άρθρο

⛹ Φιλική νίκη για Κεραυνό, επί του Αχιλλέα (81-69)

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 Τι θέλει στο ντέρμπι ο Κεραυνός, τι θέλει η ΑΕΚ και τι η… Ανόρθωση!

📖 Περίπου 65“ Μπορεί βέβαια η χρονική απόκλιση του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα στους δυο μόνιμους πρωταγωνιστές των τελευταίων χρόνων, Κεραυνού και ΑΕΚ να είναι μόλις μισή ώρα, από την εκτός έδρας αποστολή που θα έχει […]

⛹️‍♀️ Ενδιαφέρον στον Άγιο Δομέτιο, φαβορί η Αναγέννηση

📖 Περίπου 10“     Με τις αναμετρήσεις για τη 15η αγωνιστική στην 1η φάση του, συνεχίζεται σήμερα το Γυναικείο Πρωτάθλημα. Στο «Σπύρος Κυπριανού» (20:30), η Αναγέννηση υποδέχεται τον ΑΠΟΠ και είναι το λογικό φαβορί για […]

Παρελθόν ο Οκερεαφόρ από Απόλλωνα!

Χωρίς τον Άγγλο διεθνή γκαρντ (στη φωτογραφία με τον αριθμό 11), αγωνίστηκε στον αποψινό αγώνα στη Λεμεσό ο Απόλλωνας και όπως έγινε γνωστό, ο παίκτης έχει αποχωρήσει από τους γαλάζιους της Λεμεσού, χωρίς, τουλάχιστον επί […]