Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

Απόλλων – Κεραυνός και Αλεξάνταρ Νταμιάνοβιτς

Έπρεπε να περάσουν τα μέσα Φεβρουαρίου για να πάει για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά και να δώσει παιχνίδι στη Λεμεσό, ο Κεραυνός και η παλιά ιστορία που αναγράφεται πιο κάτω, έχει να κάνει πιο πολύ με τον πρωταγωνιστή της φωτογραφίας και πρόκειται για έναν σπουδαίο άσο, που είχε αφήσει τη δική του σφραγίδα, τόσο στον Απόλλωνα, όσο και στον Κεραυνό!

Ο λόγος, για τον Αλεξάντραρ Νταμιάνοβιτς, που είχε έλθει στην Κύπρο, για λογαριασμό των γαλάζιων και έπειτα, πήγε στους ερυθροκίτρινους.

Να προστεθεί μάλιστα, ότι ενώ το ερχόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, θα γίνει αύριο (17/02), η φωτογραφία, είναι από παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009, που είχε γίνει στις… 27 Φεβρουαρίου (2009)!

Προηγούμενο Άρθρο

Η σχέση του Αχιλλέα με την πρώτη και τη δεύτερη εποχή της Ανόρθωσης!

Επόμενο Άρθρο

Αχιλλέας – Ανόρθωση 80-103: Φουλάρει για την 6η θέση η «κυρία»! (link)

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 Ενόψει του ντέρμπι της Λεμεσού…

📖 Περίπου 20“ Στέφανος Ηλιάδης και Μαρίνος Αριέλ Τηλεμάχου, σε μιαν όχι και τόσο παλιά κοινή τους φωτογράφηση από ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα, παιχνίδι το οποίο είχε γίνει στο «Ν. Σολομωνίδης» (άλλωστε υπάρχει […]

🎂ΑΠΟΠ: 08/09/1953 – 08/09/2024, αλλά από το 2003 και στις επάλξεις της καλαθόσφαιρας!

📖 Περίπου 30“ ➡Ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του τόπου μας και βεβαίως, ένα εκ των δυο πιο ιστορικών της Πάφου είναι ο ΑΠΟΠ! Ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του με… 71 κεριά […]