Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♂️ Β1: Κέρδισε η ΕΝΑΔ και απομένει μια σημαντική εκκρεμότητα

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

📖 Περίπου 45“

Με νίκη για την ΕΝΑΔ (72-43 τον Όλυμπο, εντός έδρας) τελείωσε πριν από λίγο η αναμέτρηση για την τελευταία (14η) αγωνιστική στην 1η φάση του Πρωταθλήματος της Β1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Αγίου Δομετίου έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και συνάμα, τόσο το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, αλλά και την αποφυγή της προημιτελικής φάσης (απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά).

Ωστόσο, μέσα από τις δυο αναμετρήσεις που εκκρεμούν, που είναι οι, Διγενής – Εθνική Ενόπλων & Phoenix MJ – Κ. Ν. Αγίου Νικολάου (θα διεξαχθούν στις 21 τρέχοντος), θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό, που εστιάζεται στο ποια ομάδα εκ των Διγενή και ΚΝΑΝ, θα καταβάλει τη 2η θέση.

Σε περίπτωση νίκης του Διγενή, τότε θα τερματίσει αυτή στη 2η θέση, ενώ αν χάσει και ταυτόχρονα το ΚΝΑΝ κερδίσει, τότε τη 2η θέση θα καταβάλει η ομάδα της Λεμεσού.

Η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση, θα αποφύγει (όπως και η ΕΝΑΔ) τη διαδικασία των πλέι-οφ, όσον αφορά την προημιτελική φάση.

Σημειώνεται επίσης ότι η Εθνική Ενόπλων, δεν μετέχει στη διαδικασία των πλέι-οφ και τη θέση της, καταλαμβάνει η αμέσως επόμενη ομάδα (και ούτω καθ` εξής) στην τελική κατάταξη.

Όπως έχει διαμορφωθεί η μέχρι τώρα κατάσταση, η προημιτελική φάση των πλέι-οφ διαμορφώνεται ως εξής:

Θέσεις 3 & 6: Διγενής ή ΚΝΑΝ – Youth Stars

Θέσεις 4 & 5: Phoenix MJ – Άτλαντας

*Ο νικητής ανακηρύσσεται στις δυο νικηφόρες αναμετρήσεις.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

ΕΝΑΔ – Όλυμπος 72-43

Phoenix MJ – Άτλαντας 61-69

Youth Stars – ΚΝΑΝ 49-85

Διγενής – Εθνική Ενόπλων (21/02, 19:30)

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Ένα ακόμη βήμα πρωτιάς για την ΑΕΛ, νίκη του ΑΠΟΠ στον Άγιο Δομέτιο!

Επόμενο Άρθρο

🏀 Αχιλλέας – ΑΠΟΠ 84-71: Αυτό που κατάφερε ο Smith, μάλλον θα μείνει στην ιστορία!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 Β2: Στην Αραδίππου ετοιμάζονται για Τρόπαιο, στον Αστέρα, για τελικό των τελικών!

📖 Περίπου 35“ ➡Μετά που η έδρα, δεν ήταν… επαρκής και στον 3ο φετινό αγώνα, ανάμεσα σε Αστέρα και Ο. Κ. Αραδίππου, που ήταν και ο πρώτος για την τελική φάση των πλέι-οφ της Β2, […]

⛹ ΑΠΟΠ – ΑΕΚ 68-90: Μέσω διαχείρισης και… γκαζιού στο «3ο κομμάτι», πέρασε από την Πάφο

📖 Περίπου 40“ Δεν είχε εκτιμηθεί ως και τόσο εύκολη η αποψινή αποστολή της ΑΕΚ στην Πάφο, όπου είχε να αντιμετωπίσει το δυνατό εκεί ΑΠΟΠ, αλλά και γενικότερα, υπολογίσιμο ως αντίπαλο. Άλλωστε, όντας προερχόμενη από […]

Για να μην… ξεχνιόμαστε! Έχουμε και… παιχνίδια σήμερα!

Κάτω από τη βαριά σκιά των αντιδράσεων από τις δυο ομάδες που βάση της δικαστικής απόφασης, μηδενίστηκαν μετά τα όσα έγιναν, στο μεταξύ τους παιχνίδι (Ανόρθωση & Απόλλωνας), διεξάγονται σήμερα οι πρώτοι δυο αγώνες της […]