Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♂️ B2: Έπεσε η αυλαία, έμεινε μια εκκρεμότητα!

Όλες οι κατηγορίες: Διοργανώσεις🏀 , Πρωτάθλημα🏀

📖 Περίπου 65“

Διεξήχθησαν σήμερα οι αναμετρήσεις για την 14η και τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης για το Πρωτάθλημα της Β2.

Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα, ο πρώτος στην τελική κατάταξη Αστέρας και ο δεύτερος Ο. Κ. Αραδίππου κέρδισαν την απευθείας πρόκριση τους στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Αυτό καθώς ισοβάθμησαν στην κορυφή, αλλά η ομάδα της Λεμεσού έχει καλύτερη αναλογία, στις μεταξύ των δυο ομάδων αναμετρήσεις με +4 πόντους, αφού είχαν από μια νίκη, ενώ η εκατέρωθεν τους ήττα, ήταν και η μοναδική τους, σε όλη την 1η φάση!

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Ζήνωνας και στην 4η, η ΕΝΑΑΘ, η οποία θα αντιμετωπίσει το ΝΒΑ Β. C, στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ και θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Ο δε Ζήνωνας θα περιμένει μέχρι την άλλη Κυριακή (18/02) για να γνωρίζει τον αντίπαλο του, που θα προκύψει από την αναβληθείσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε ΑΣΥΛ και ΠΑΟΚ 2016 Ε.Ν Κοκ/θιάς.

Με όποιαν ομάδα θα αναμετρηθεί, θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Για να τερματίσει στην 6η θέση ο ΑΣΥΛ, θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά 16 πόντων (και άνω) και αυτή θα είναι η αντίπαλος του Ζήνωνα. Σε διαφορετική περίπτωση (ήττα ως και 15 πόντους ή νίκη για τον ΠΑΟΚ Ε.Ν) τότε στην 6η θέση, θα καταταγεί η ομάδα της Κοκκινοτριμιθιάς.

*Σε όλες τις φάσεις των πλέι-οφ, πλεονέκτημα έδρας θα έχει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα, μετά την 1η φάση, ενώ ο νικητής (συμπεριλαμβανομένου και του τελικού), ανακηρύσσεται στις δυο νίκες.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Ο. Κ. Αραδίππου –Ζήνωνας 95-55

Αστέρας – Ευ Ζην 81-37

ΝΒΑ Β. C. – ΑΣΥΛ 71-40

ΠΑΟΚ Ε.Ν – ΕΝΑΑΘ 54-59

Πλέι-οφ:

Προημιτελική φάση:

Θέσεις 3 & 6: Ζήνωνας – ΠΑΟΚ Ε.Ν ή ΑΣΥΛ

Θέσεις 4 & 5: ΕΝΑΑΘ – ΝΒΑ Β. C.

Ημιτελική φάση:

Θέσεις 1 & 4: Αστέρας – ΕΝΑΑΘ ή ΝΒΑ Β. C.

Θέσεις 2 & 3: Ο. Κ. Αραδίππου – Ζήνωνας ή ΠΑΟΚ Ε. Ν ή ΑΣΥΛ

Τελική φάση:

Οι νικητές των δυο ημιτελικών (Πλεονέκτημα έδρας θα έχει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα, μετά την 1η φάση).

Προηγούμενο Άρθρο

😂 Αμ δε!

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Ένα ακόμη βήμα πρωτιάς για την ΑΕΛ, νίκη του ΑΠΟΠ στον Άγιο Δομέτιο!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

«Η Ανόρθωση έκανε την καλύτερη κίνηση του Πρωταθλήματος»!

Ποιος το είπε αυτό; Ο Μάικ Κοντογιώργης, αν και ο ρόλος του στην Κυπριακή καλαθοσφαίριση, είναι αυτός του φωτογράφου, εν τούτοις οι γνώσεις που διαθέτει για το άθλημα, είναι ουκ ολίγες, δεν άφησε ασχολίαστη την […]

⛹️‍♂️ Aπόλλων – Αχιλλέας 71-64: Με ένα σμπάρο… τρία τρυγόνια!

📖 Περίπου 35“ Επάνοδος στις νίκες, με «εκδίκηση», αλλά και ελπίδα 6αδας! Όπως αναφέρεται και στον τίτλο του κειμένου… τρία πράγματα μαζί, πέτυχε με την αποψινή του νίκη ο Απόλλωνας! Η ομάδα που προπονεί ο […]

⛹️‍♀️ Γυναικείο Κ16: Τρεις ομάδες θα συνθέσουν την Περιφερειακή κατηγορία!

📖 Περίπου 60“ Εν αρχή, μια επισήμανση. Πριν από την έναρξη του Γυναικείου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Κ16, θα συμμετείχαν σε αυτό δώδεκα ομάδες, οι οποίες είχαν χωριστεί σε δυο ομίλους, έξι ομάδων έκαστος, αλλά προέκυψε η […]