Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏆 Final-4: Από 💯 λέξεις για ΑΕΚ και ΑΠΟΠ!

Όλες οι κατηγορίες: Ομάδες / Επικαιρότητα🏀

📖 Περίπου 55“

➡️Πρασινοκίτρινοι και Κυανόλευκοι θα μπουν πρώτοι αύριο στην… αρένα του «ΤΠΕ» (έναρξη στις 16:00), για να συνθέσουν το ζευγάρι, που θα μονομαχήσει για το πρώτο εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου.

Όσο και αν αρκετοί είναι αυτοί που αποδίδουν τον ορισμό του φαβορί, για την ομάδα της Λάρνακας, ούτε στην ίδια την ΑΕΚ, τον αποδέχονται, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος του, με όπλο τον ενθουσιασμό, θα δώσει ότι έχει και δεν έχει!

💯 λέξεις για την ΑΕΚ

Το παρών σε έναν ακόμη τελικό θέλουν να δώσουν οι Πρασινοκίτρινοι, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΑΠΟΠ.

Είναι βέβαια δεδομένο ότι η Ενοποιημένη ομάδα της Λάρνακας, διαθέτει τόσο την αγωνιστική ποιότητα όσο και εμπειρία για να πετύχει στο στόχο της, μόνο όμως που θα κληθεί να διαχειριστεί τα στοιχεία αυτά.

Ναι μεν περιμένουν έναν ενθουσιώδη αντίπαλο (που για πρώτη φορά μετέχει σε μιαν τέτοιαν διοργάνωση) και με βάση την πάσα λογική, θα προσπαθήσουν να τον «χτυπήσουν» πάνω σε αυτό το σημείο, ούτως ώστε να μην τον αφήσουν να πιστέψει ότι αυτός θα προκριθεί!

💯λέξεις για τον ΑΠΟΠ

Ο ΑΠΟΠ είναι μια ομάδα που θαυμάστηκε κατά την 1η φάση του Πρωταθλήματος, παρά το ότι δεν τερμάτισε σε μιαν ψηλή βαθμολογική θέση.

Μια ομάδα χαμηλών τόνων, νοικοκυρεμένη, άρα και σωστά λειτουργική κατάφερε μέσα από τη διοργάνωση του Κυπέλλου να γράψει ιστορία, μιας και θα είναι η πρώτη της φορά που θα δώσει το παρών σε ημιτελική φάση.

Αν βέβαια χάσει από την πανίσχυρη ΑΕΚ, αυτό θα σημαίνει «τους ζυγούς λύσατε», μιας και η χρονιά θα έχει τελειώσει (καθότι η ομάδα δεν τερμάτισε στην πρώτη 6αδα).

Κάτι τέτοιο όμως διόλου δεν θα… ενοχλήσει κιόλας τους Κυανόλευκους, που ήδη είναι επιτυχημένοι!

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Αυθεντικές εκπρόσωποι της αυθεντικής Γυναικείας καλαθόσφαιρας!

Επόμενο Άρθρο

🏆 Final-4: Από 💯 λέξεις για ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⚡ Αυτό που έκανε ψες ο Κεραυνός, το ξανάκανε και η… ολοκληρωτική συσχέτιση της ΑΕΚ με αυτό!

📖 Περίπου 40“ ➡️Όταν στις 10/05 του περσινού έτους, ο Κεραυνός έχανε με 85-55 από την ΑΕΚ, μετά τον 2ο αγώνα για την τότε τελική φάση των πλέι-οφ, αντέδρασε και είχε κερδίσει τους Πρασινοκίτρινους, μετά […]

💯λέξεις για την Ανόρθωση: Αυτό που δεν κατάφερε πέρσι…

📖Περίπου 20″ ➡️Κατά τη διάρκεια της περασμένης κανονικής περιόδου, ήταν η κορυφαία ομάδα… Αλλά η ουσία βρίσκεται στα πλέι-οφ και εκεί, η Ανόρθωση δεν κατάφερε τελικά να φθάσει για πρώτη φορά… στη γη της επαγγελίας! […]

🏆 Τι πρωτοφανές θα συμβεί, αν η ΑΕΚ «φορέσει» το Στέμμα!

Ανάγνωση: Περίπου 90“ Ο αναζητών ευρίσκει και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το «BS», έψαξε και βρήκε ένα ακόμα στοιχείο που μπορεί να προκύψει (σήμερα ή στη συνέχεια της φετινής τελικής φάσης, εφόσον χρειαστεί) και που θα […]